Glavni » general » Golferi, pogledajte Geni1, pametnu lopticu za golf

Golferi, pogledajte Geni1, pametnu lopticu za golf

general : Golferi, pogledajte Geni1, pametnu lopticu za golf

Golubi imaju puno za napraviti kako bi dobili savršen metak. Ovo može biti dosadno. Golubar mora uzeti u obzir padinu i vrijeme, napraviti mnogo složenih izračuna u glavi, a zatim uzeti swing na golf loptici. ponekad to nije dovoljno. Lopta može završiti usko nedostajući rupu ili zaustavljanje na rubu. Pa, ne s golf loptom poput Geni1. Ovom loptom, golferi su mogli dobiti uvid u ono što je pošlo po zlu s tim metkom, i tako otkriti način kako to ispraviti.

Geni1 lopta je inteligentna loptica za golf koja ima ugrađeni devet-osi senzor, Bluetooth radio i MCU. Ove značajke omogućuju golf loptici da mjeri početni smjer, brzinu, silu udarca i rotaciju lopte. Također, Geni1 ima senzor, koji možete staviti na putter, pratiti leđa udara, naprijed udarac, ritam i klub lice kutak. Ovi senzori koji rade zajedno mogu pokazati golferu uzrok i učinak njegovog udarca i lopte.

Sada, kako bi se osiguralo da se devet osi senzora mogu nalaziti unutar pravog golf loptice uz tiskani sklop ploče, Coach Labs radio je s inženjerima za zrakoplovstvo, što je bilo važno kako bi se balada izvagala i osjećao kao standardna golf loptica za performanse.

Uz golf lopticu Geni1, postoji aplikacija za smartphone. s ovom aplikacijom korisnici mogu provjeriti mjerne podatke i alate za vježbu koji su vrlo jednostavni za provjeru. Kada korisnik izrađuje račun, Geni1 procjenjuje njihovu razinu vještine i pruža prilagođeni plan vježbi, koji poboljšava svoje vještine i istodobno ih održava zabavnim. Te igre i vježbe izazivaju golfer, dok stvaraju rutinu koja poboljšava kvadriranje, kontrolu udaljenosti i točnost. Igrači mogu isprobati simulacije svojih omiljenih tečajeva s ljudima diljem svijeta iz udobnosti svojih dnevnih soba. Geni11 loptica je dostupna za preorder na IndieGoGo za 99 dolara.

Također pročitajte: iOS 12 značajke: sve što trebate znati

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar