Glavni » general » Krenuti naprijed s mobilnošću

Krenuti naprijed s mobilnošću

general : Krenuti naprijed s mobilnošću

Budite upozoreni unaprijed da je ovaj članak samo malo promicanje. Ipak, smatram potrebu da ga napišem, stoga nosite sa mnom. Rekli su da, ako ne pušite svoju trubu, tko će to učiniti za vas?

Jutros sam se probudio do tweeta od BabseAketi, sljedbenika mojih osobnih i MobilityBlog računa. Evo što je rekao:

Ne možete pisati za sve, ali ako sam bio u drugom životu, volio bih pisati za @mobilityblog ... njihova glava tamo!

PS: Slomljena engleska fraza, " njihova glava tamo ", labavo prevedena znači "oni su ga dobili zajedno". Bila je to iskrena komplikacija, jer sam neko vrijeme slijedila BabseAketija i znam da on govori kako se osjeća.

Evo, ovo je ono što je njegov cvrkut stvarno udario. Mjesecima smo preplavili zahtjeve pojedinaca širom svijeta - Sjeverne Amerike, Južne Amerike, Afrike i Azije - želeći napisati gost za mobilnost .

Također smo imali poteškoće za prijam u službeni tim. Također dobivamo poteškoće za sponzorirane članke (to su članci s vezama na ugrađenoj web stranici sponzora ili članci koji pomažu u guranju klijentovih proizvoda / usluga).

Konačno, bilo je uzbudljivo da se neke od najboljih svjetskih robnih marki u mobilnoj mreži približe za našu stručnost i / ili promet. Neke od tih robnih marki su: Nokia, Opera, InMobi, Goethe Institut, RIM, Airtel i najnoviji Eskimi.

Želim reći veliku zahvalnost svima koji su vjerovali u nas na neki ili onaj način - i pratili ih akcijom.

Također pročitajte: Intelektualno vlasništvo: Odgovor Mister Mo na transparentnost za Nigeriju

U početku
Kada sam započeo 2008. godine s MobilityNigerija, imao sam jasan cilj - predstaviti korisne informacije mobilnim korisnicima u mojoj zemlji. Međutim, kvaliteta sadržaja koju smo objavili počela je govoriti za nas, a uskoro smo stekli međunarodno praćenje.

Htio bih citirati iz komentara koji je Dennis Bournique iz WapReviewa objavio u svibnju ove godine:

Mislim da je širenje mobilnosti Nigerije fokus dobro. Web i mobitel su globalni i ograničavanje sebe na jednu naciju nepotrebno je restriktivan.

Kvaliteta pisanja i sadržaja na web-lokaciji je svjetska klasa, a web mjesto ima međunarodno praćenje.

Usput rečeno, volio bih posebno zahvaliti Dennisu za njegovu podršku ovdje. On je veteran u mobilnom prostoru i dosljedno nam je preporučio. Označite njegovu web-lokaciju na WapReview.com.

Iako to može zvučati kao mali pothvat, razvoj međunarodne aktivnosti za web stranicu iz zemlje s lošom malignom slikom na globalnoj fronti nije ništa drugo nego jednostavno. Izgradnja globalne marke iz Nigerije je zastrašujući zadatak. Ali mi smo predani tome.

Kad je magazin Otok Explorer objavio značajku o mobilnosti nedavno, napravio sam sljedeću izjavu:

"Toliko smo postigli toliko vremena da ćemo u idućih pet godina moći prikazivati ​​mobilnu web stranicu broj jedan".

Mislio sam to. To je visoka narudžba, ali ja se usuđujem da smo do njega.

Mobilnost je primjer nigerijskog duha koji može učiniti . Kad se približavamo nečemu, to smo izvrsni. Nadamo se da možemo biti sjajna zvijezda onoga što svatko može postići ako su počinjeni.

Također pročitajte: Gionee S10 Specifikacije, cijene i dostupnost tržišta

Naša zajednica
Zatvaranjem želim reći veliku hvala našim redovitim čitateljima i našoj živahnoj zajednici komentara. Hvala što ste dio ove zajednice. Zahvaljujemo na kritikama, poticajnim riječima i redovitim doprinosima. Vi ste rock! Ostvarimo to!

Preporučeno
Ostavite Komentar