Glavni » general » GloMobile ponovno napuniti - praviti ili uništiti vaš svijet?

GloMobile ponovno napuniti - praviti ili uništiti vaš svijet?

general : GloMobile ponovno napuniti - praviti ili uništiti vaš svijet?


Jeste li ikada kupili karticu za punjenje mobitela i dok ste ga zagrebali radi otkrivanja PIN-a za emitiranje, naišli ste na nevolje? Imaš? Super! Nisi sam. To je bila uobičajena pojava na gotovo svim mobilnim mrežama u prošlosti. Srećom, mnogi od njih su se obratili ovom problemu i ne morate pristupiti grebanju vaše kartice s "strašnim trepidation", jer je netko izrazio svoj morbidni strah od grebanja kartica Glo punjenja jučer.

Da; Glo. GloMobile je vjerojatno posljednji od GSM dinosaura da popravlja loše kvalitete njihovih kartica za punjenje. Jučer je prijatelj izrazio svoje iskustvo s grebanjem kartica Glo za punjenje, a gotovo svi koji su odgovorili na njezine pritužbe složili su se da Glo ima najkvalitetnije kartice za ponovno punjenje u industriji. Slažem se. Imam sve četiri GSM mrežne SIM kartice, a ogrebotina Glo kartica je najstraumatskije iskustvo. Zapravo, kad god kupim karticu za punjenje Glo, pitam prodavača da ljubazno pomogne u grebanju. Vidiš, potrebno je vještine. Nažalost, nemam ih.

Evo uzoraka onoga što ljudi govore o Glo karticama za punjenje:

Najgora kartica za punjenje ikad. Nagrada ide na -> Glo Nigerija! Nevjerojatno kako ne mogu ulagati u bolji pisač. Panel je strašan.

- Kathleen Ndongmo (@KathleenNdongmo) 9. rujna 2012

@ huberteke @ kathleenndongmo U su u pravu. Napravio sam nekoliko grešaka koji su ogrebali GLO kartice i nazvali pozivni centar da ispravite pogreške

- Samuel Imoisili (@imoisilis) 9. rujna 2012

Ja ću podijeliti nedavno osobno iskustvo.

Samo ovaj tjedan, bio sam u žurbi i kupio N500 karticu bez uzimajući ga izgreben u moje ime. Siguran sam da znaš kako je priča otišla. Došla sam do oštećene kartice i nisam mogla otkriti PIN za emitiranje. Morala sam nazvati skrb za klijente. Srećom, imam pristup posebnoj liniji za "visoki networth klijenti" i došao preko jednog biranja (da li netko i dalje prolazi kroz 121?). Podnio sam pritužbu i zatražio serijski broj oštećene kartice i PIN brojeve koje sam mogao vidjeti. Moja je linija dodijeljena vrijednostima emitiranja.

Također pročitajte: Meizu M6S je prvi Meizu telefon s 18: 9 FullView zaslonom

Lijepa usluga brige o korisnicima. Problem je lijepo riješen. Ipak, što bi skupilo Glo da proizvodi bolje kartice za punjenje i rezervne korisnike ritualnu traumu koja dolazi od pokušaja ogrebotina tih karata sa "strašnim trepidiranjem"?

Preko vas, Glo. Znam da vaši dečki čitaju ovaj blog. Uvjeravam vas da ste sami izgubili mnoge korisnike za ovo pitanje. Naši BP nikad ne bi trebali ići gore kad želimo nadopuniti Glo prepaid linije.

Preporučeno
Ostavite Komentar