Glavni » general » Globacomova nova web stranica

Globacomova nova web stranica

general : Globacomova nova web stranica

Telekomunikacijski div Globacom postavio je novi dizajn za svoje web stranice. Još uvijek je ista adresa www.gloworld.com . Izgleda dobro s fantastičnim prijelazima i izbornicima. Osim toga možete vidjeti sve poznate lica iz Nollywood i show biz (nazvane Glo ambasadori ) općenito. No deset je koraka unatrag u smislu pružanja informacija o proizvodima i uslugama tvrtke.

Kako retro mogu dobiti stvari?

Nema više informacija o cijenama, promocijama, uslugama s dodanom vrijednošću - tu nema korisnih informacija za korisnike. Samo dosadno korporativno pređe. Osim toga, svaki od ponuđenih posjetitelja se kaže da nas " kontaktiraju ", a klik na kontaktnu stranicu daje telefonski broj, adresu e-pošte i adresu sjedišta tvrtke.

U redu, imamo posvećenu stranicu "brige o kupcima" koja kaže: " molimo Vas da nam javite na 121 ili 200 ili jednostavno pošaljite e-mail na [email protected] ". Da, i srećno, postoji stranica " Pronađi trgovinu " koja navodi sve Gloworldove prodajne mjesta.

No, još uvijek je bitno da nećete dobiti ništa izvan ove web stranice osim dodatnih uputa kako bi se istrošili pokušavajući saznati nešto jednostavno kao raspoloživi glasovni, SMS i podatkovni planovi na svojoj mreži. Život je postao lakši za Glo pretplatnike . Bez šale.

Ispričavam se, ali kada posjetimo web mjesto kao što je ovaj, želimo biti u mogućnosti pristupiti informacijama o "svemu" (kao što se to može dobiti na web stranicama MTN-a, Zainovoj web stranici, Etisalatovoj web stranici, Visafonovoj web stranici i staroj Glo web stranici!) Bez (nitko u uredu nije uspio doći do 121 za više od 6 mjeseci) ili pošaljite poruku e-pošte na koju neće biti odgovoreno ili će se odvesti do otoka Victoria ili nekog drugog udaljenog mjesta. Što su mislili momci?

Također pročitajte: Evo popisa bitnih iPhone aplikacija i igara

Netko iz Glo HQ-a uvjerio je rukovoditelje da Glo treba ignorirati svoje klijente i umjesto toga usmjeriti druge tvrtke. Ovaj novi dizajn je poslovni posao. Kupac nije vidljiv.

Loša ideja. Vrlo, vrlo loša ideja. Glo, možeš bolje od ovoga.

Preporučeno
Ostavite Komentar