Glavni » general » Glo smanjiti podatkovne i glasovne tarife?

Glo smanjiti podatkovne i glasovne tarife?

general : Glo smanjiti podatkovne i glasovne tarife?

Prema izvješću vijesti podnesenom od strane Daily Trusta 30. lipnja, Globacom je najavio operativni direktor grupe, gospodin Mohamed Jameel, da će pad cijena internetske veze doći u rujnu.

U istom dahu, on je također rekao da će smanjiti stope poziva "sa ili bez suglasnosti drugih operatora u zemlji". To je navodno omogućeno završetkom Globacomove optičke mreže u cijeloj zemlji.

Ako se to dogodi, siguran sam da će javnost pozdraviti otvorenim rukama. Može se samo nadati da kvaliteta usluge neće biti ugrožena.

Ja sam vrlo skeptičan u vezi s tvrdnjama o padu tarifa za internetsku vezu, budući da nije spomenuto medij kojim bi se isporučio. Koja je svrha uvođenja jeftinih stopa kada morate platiti ogromnu sumu, recimo oko N25 - 30 000 (samo pretpostavljam) da kupim opremu i prijavim se?

Osim ako Glo nije promijenio svoje puteve, GSM operater može uvesti i neke stroge mjere prije nego što se možete prijaviti. Ako će smanjiti glasovne stope bez pristanka drugih mreža, znači li to da će subvencionirati stope interkonektivnosti i hoće li ih NCC odobriti? Više pitanja nego odgovora!

Sve u svemu, mi (s nestrpljenjem?) Čekamo valjanje.

Izvješće je dostupno ovdje.

Preporučeno
Ostavite Komentar