Glavni » general » Glo uvodi tarifni plan "Bez uvjeta" ... nudi 25 k u sekundi

Glo uvodi tarifni plan "Bez uvjeta" ... nudi 25 k u sekundi

general : Glo uvodi tarifni plan "Bez uvjeta" ... nudi 25 k u sekundi

Globacom je uvela još jednu revolucionarnu fazu u telekomunikacijskim uslugama s lansiranjem onoga što se smatra najboljom ponudom vrijednosti u telekomunikacijskoj industriji u zemlji. Nacionalni operater kazao je kako će njegovi pretplatnici platiti samo 25 kobota u sekundi za pozive na bilo koju mrežu u Nigeriji.

Tvrtka je rekla da ono što čini novi plan jedinstveno jest da nema nikakvih najamnina, skrivenih troškova i uvjeta.

Glavni operativni direktor tvrtke Globacom, Mohamed Jameel, razgovarao je na lansiranju u Lagosu u New Infinitou, Gloovu novom "Tarifnom planu bez uvjeta" koji nudi 25 kobo sekunde za pozive na bilo koju mrežu širom zemlje. Nema uvjeta, skrivenih troškova ili iznajmljivanja plana. S njim su izvršni direktor, ljudski resursi, Adewale Sangowawa, ambasador Glo i glumica Nollywood Chioma Chukwuka-Akpotha.

Za razliku od ostalih tarifa na tržištu, naplata od 25 kobo po sekundi je paušalna stopa koja se primjenjuje za sve lokalne pozive bez obzira na koju se mrežu poziva ili na doba dana ili u kojem dijelu zemlje s kojeg dolazi poziv.

Novi paket također omogućuje pretplatnicima da pozovu jedan Specijalni broj na samo 2 kobo u sekundi. Zanimljivo je da ni dnevni ili mjesečni najam ne naplaćuje se za vrlo povoljnu cijenu. Pretplatnik, međutim, ima mogućnost registracije 5 Glo brojeva koje može nazvati na 18 kobo u sekundi. Opet, registracija je besplatna i nema najamnine.

Osim iznenađujućih tarifa, Glo nudi i do 20% bonusa za naplatu pretplatnika. N500 punjenje privlači 10% bonus bonusa, dok će N1000 napuniti kupcu 15% bonusa. S druge strane, N5, 000 punjenje daje klijentu 20% bonusa.

Također pročitajte: Nokia Series 30+, Series 40 i Asha još uvijek ne odlaze

Glo također nudi besplatne noćne pozive od 12 ponoći do pet sati. Pretplatnicima se očekuje da su prošli tjedan koristili do N200 zračnog vremena da bi se kvalificirali za besplatne noćne pozive za sljedećih 7 dana.

Glavni operativni direktor tvrtke Globacom, Mohamed Jameel, najavio je nevjerojatne ponude na tiskovnoj konferenciji održanoj u četvrtak u Lagosu. Kazao je kako je novi tarifni paket osmišljen kako bi pretplatnicima ponudio stvarnu vrijednost za svoj novac osiguravajući da ono što vide jest ono što dobivaju, bez ikakvih skrivenih troškova ili uvjeta koji su često predmet finih ispisa i time pozicioniranje Glo kao dobavljača s najboljom vrijednošću na tržištu.

"Nudimo novi tarifni plan koji korisnicima daje maksimalnu vrijednost. Naplaćuje se 25 kobo desno od prve sekunde do posljednje sekunde. Konkurentne tarife naplaćuju mjesečne dnevne iznajmljivanja ili naplaćuju više za prvih 60 sekundi i isplaćuju stope za sljedeće sekunde. Kada pravilno izrađujete proračune i dodate plaćanje najamnine ili razmotrite trošak za prvih 60 sekundi, shvatit ćete da takve tarife doista nisu tako atraktivne kao što su one izrađene za gledanje.

"Ali s novom ponudom Glo, pretplatnik dobiva istinit i lako razumljiv plan plaćanja. Na primjer, iako Glo pretplatnik plaća N15 za prvu minutu poziva unutar i izvan mreže, druge mreže naplaćuju između N24 i N30 za pozive unutar mreže i između N30 i N36 za pozive koji idu izvan mreže ", istaknuo je Jameel.

Također pročitajte: Nokia N9 - prvi pametni smartphone smart zaslona osjetljivog na dodir

Glo GCOO objasnio je da čak i tamo gdje druge mreže napuštaju tarifu od druge minute, najamnina ili prvih nekoliko minuta visoki trošak oduzima odštete koje je kupac možda napravio. "Ovo se može ilustrirati s 3-minutnim ili 5-minutnim pozivom na Glo mreži za koju će pretplatnik platiti N45 ili N75. Iste trajanje poziva na drugim mrežama naplatit će se između N60 i N104 i između N90 i N174, ovisno o operateru. Glo, stoga, nudi mnogo bolju vrijednost od bilo koje druge mreže, Jameel je potvrdio.

Također je izjavio da su Glo Special Number na 2 k u sekundi i paketi Obitelj i prijatelji - 5 brojeva na 18 kobo u sekundi - najbolji takve ponude na tržištu kao i konkurentski paketi koji imaju sve najamnine i uvjete vezane uz pogodnosti.

Dodao je kako će tvrtka nastaviti sa svojim dugogodišnjom tradicijom vodeće avangarde inovativnih usluga i pristupačnih tarifa u telekomunikacijskoj industriji.

Jameel je istaknuo kako je, kao nigerijska tvrtka, Globacom predana dajući najbolje Nigerijcima u smislu vrijednosti i cijene. "Glo će ostati katalizator za davanje vrijednosti u industriji", zaključio je Jameel.

Razgovarajte o ovom razvoju na forumima: Glo uvodi tarifni plan "Bez uvjeta" ....

Preporučeno
Ostavite Komentar