Glavni » general » Dajte ti oči prekid

Dajte ti oči prekid

general : Dajte ti oči prekid

Jedan od glavnih problema korištenja SmartPhonea kao ALMOST potpune zamjene za prijenosno računalo je veličina zaslona - i po proširenju - veličina / čitljivost prikazanih znakova. Neke aplikacije prepoznaju taj problem dajući mogućnost odabira veličine fonta kao neugodno velika kao što želite. Uostalom, to su tvoje oči!

Ne postoji način (još) da biste povećali veličinu zaslona bez odgovarajućeg povećanja ukupne veličine / prečice vašeg mobilnog uređaja (zasloni djelomično adresiraju to, na štetu debljine telefona).

Također - sve su jednake, veća je veličina zaslona, ​​veća je potrošnja baterije.

Zainteresiranost za sićušne likove bi bila neugodna (i vjerojatno imaju dugotrajni naporan učinak na oči, očni liječnici bi bolje znali!).

Jedan od načina na koji sam riješio taj problem (kada sam koristio Symbian 60 verziju 3 - Nokia 3250 twister) bio je korištenjem aplikacije pod nazivom Psiloc Font Manager. Ta aplikacija omogućuje određivanje tipkovnice i veličine fonta znakova na vašem telefonu. To se vrši na razini sustava tako da odabrane značajke fonta vrijede za sve aplikacije na tom telefonu.

Problem je, Psiloc Font Mnager ima s60v5 verziju, ali čini se da ne funkcionira dobro za mene.

Tražio sam neko vrijeme za zamjensku aplikaciju za S60V5. Nedavno sam došla do aplikacije koja vrlo dobro obavlja ovu funkciju - bez ikakvih problema.

Ovo se zove "Font Zoomer". Kao i 'Psiloc Font Manager' u starijoj školi, omogućuje Vam postavljanje veličine fonta i tipa znakova u sustavu te dodatno transparentnost znakova.

Također pročitajte: Specifikacije za Motorola Nexus 6

Font Zoomer dostupan je kao plaćena aplikacija na Ovi trgovini za 3, 88 USD. Probna verzija dostupna je s nekim ograničenjima (dostupno je samo 3 fonta)

Ovdje možete preuzeti i 'Font Zoomer'. Ako posjedujete telefon Symbian 60 Verzija 3 / Verzija 5, predajte ovo (ja - to je DOBRA!) I dajte siromašnim očnim jabučama prekid tih sitnih slova.

Sada imam dobar razlog za korištenje značajke Opera Mini6. Mali fontovi (čak i kada su postavljeni na maksimum) - oduvijek su mi bili bolovi u mojim očnim jabučama (vrat također).

Preporučeno
Ostavite Komentar