Glavni » general » Daj mi ploču, i molim vas, riješite se zaslona osjetljivog na dodir

Daj mi ploču, i molim vas, riješite se zaslona osjetljivog na dodir

general : Daj mi ploču, i molim vas, riješite se zaslona osjetljivog na dodir

Pregledavanje Sony Ericssona Xperia X10 Mini Pro bila je zabavna, ali je ponovno donijela dosljednu smetnju uređaja s dodirnim zaslonom.

Od Samsung Jet-a do HTC Touch Pro2-a i ostalih do ovog malog moćnog konja, korisnost uređaja osjetljivih na dodir pate od ove stvari.


Ako ste u nekom trenutku koristili uređaj s dodirnim zaslonom, trebali biste se moći poistovjetiti s situacijom u kojoj želite da se pomičete kroz popis kontakata, ali zaslon bilježi napor kao slavinu. Sljedeće što znate, pozivat ćete.

Postoje slučajevi koje sam morao ponoviti pokušaj nekoliko puta - da, frustrirajući - prije no što se uspijem pomicati po kontaktu ili razgovoru ili staviti na web stranicu koju želim.

Ironično, kapacitivni zasloni su najgori krivci zbog svoje veće osjetljivosti.

Ova vrsta prepreka upotrebljivosti jedan je od razloga zašto i dalje volim uređaje bez dodirivanja. Gore navedeni scenariji jednostavno se NIKADA ne dogovaraju s uređajima koji nisu dodirni.

Dobro rješenje ovog problema bilo bi da ključevi za upravljanje hardverom budu uključeni na dodirne uređaje. Ali postoje oni koji kažu da bi pokvarili izgled tih uređaja. Čiste ploče s dodirnim zaslonom su samo seksi, rekli su nam.

Pa, daj mi slabašni dan, ali molim vas, riješite se zaslona osjetljivog na dodir.

Preporučeno
Ostavite Komentar