Glavni » opće recenzije » Gionee M3 Review: Kraljica je ostavila iza sebe

Gionee M3 Review: Kraljica je ostavila iza sebe

opće recenzije : Gionee M3 Review: Kraljica je ostavila iza sebe

Najava Gionee M3 donijela je radost i užitak od navijača Gionee osobito ja osobno. U trenutku objavljivanja, to je bila savršena nadogradnja na Gionee M2, kombinirajući sve značajke koje mu nedostaje još veća baterija.

Odjednom se život dogodio, fanfara je umrla. Nikad nismo čuli za ovaj uređaj. Rijetko je vidio tko ga koristi. Rado je stigla Mobilnost i stavili smo ga kroz testove. Pa što je s Gionee M3? Zašto nije prodao? Zašto nije popularno? Ovaj pregled će pokušati staviti u krevet ove um boggling pitanja.

Gledajući njegove ključne značajke imamo:

  • 5, 0-inčni HD IPS LCD zaslon s 720 × 1280 piksela (294 PPI)
  • Android KitKat 4.4.2 nadograditi na Lollipop 5.0
  • Čipset MediaTek MT6582 s procesorom Qaud-core 1, 3 GHz i 1 GB RAM-a.
  • 8 MP autofokus kamera s LED bljeskalicom, broj piksela je 3264 x 2448 piksela.
  • 2 MP fotoaparat s prednjom stranom, s pikselom 1200 x 1600.
  • Dijeljeno 8 GB interne pohrane (3 GB za aplikacije, 3, 3 GB za pohranu)
  • Dvojna SIM podrška, Mikro-SIM i 3G mogu se prebacivati.
  • Neisključivo 5000 mAh baterija,

Glavni nedostaci

  • Particionirana interna pohrana.
  • Baterija koja se ne može ukloniti.

Pogledajte cjelovite specifikacije Gionee M3, kao i naš Gionee M3 hands on and Unboxing.

Hardver i dizajn

Gionee M3 je napravljen od polikarbonatnog materijala s boljim oblikom, dizajnom i estetski bolji od prethodnika. Rubovi su zaokruženi i glatko se zakreću u kućište stražnjeg poklopca.

Utičnica za slušalice nalazi se na vrhu s volumenskim rockerima i gumbom za napajanje na lijevoj strani. MicroUSB priključak i primarni mikrofon nalaze se na donjem kraju telefona. Baterija od 5000 mAh zapečaćena je i ne može se ukloniti, iako morate otvoriti stražnji poklopac za umetanje SIM kartica i memorijskih kartica.

Također pročitajte: Windows Office Mobile 2010 sada je dostupan za uređaje WM 6.5

Softver i prikaz

Telefon dolazi isporučen s Android KitKat 4.4.2 kožom s Amigo UI. Koža dolazi s mnogo prilagođenih aplikacija i prilagodbe koje se izvrsno izvode. Nakon prvog pokretanja, ažuriranje OTA pojavilo se s nekoliko ispravaka programskih pogrešaka.

Gionee M3 može se ažurirati na Lollipop, smatra se da morate preuzeti potrebne datoteke odvojeno i bljeskati.

Ovaj telefon ima 5-inčni zaslon s HD razlučivosti od 720 x 1280. Zaslon je svjež i oštar s velikim kutovima gledanja, iako morate podići svjetlinu da biste mogli čitati udobno pod sunčevom svjetlošću.

Fotoaparat

Kamera ovdje je blago poboljšana od prethodnika. Na zidovima su snimljene manje zrna. Pogledajte usporedbu s Gionee M2.

Prednja kamera ovdje također zauzima više svjetla sa svijetlim i jasnim selfies.

multimedijalni

Ovo je jedan strašan aspekt Gionee M3. Multimedijalno rukovanje je vrhunski. Reprodukcija glazbe je oštra i glasna. Zvučni audio i video player stvarno su dobri, možda nećete morati instalirati druge strane alternative. Posebni video player impresionirao nas je sa smanjenom značajkom reprodukcije koja vam omogućuje da radite druge stvari dok gledate svoje videozapise.

Višezadaćnost / izvedba
Gionee M3 ima 1.3GHz četverojezgreni procesor s 1 GB RAM-a, koji prilično dobro funkcionira. Aplikacije se pokreću baš kao što bi trebale, multitasking je ono što biste očekivali od 1 GB RAM uređaja. Ispod su snimke zaslona svojih Antuntu Benchmark i Quadrant testova.

Život baterije

Evo još jednog slatkog dijela. S ovim uređajem, blagoslovljeni ste s 5000 mAh dobre strane! Što može proći kroz 3 dana ili više korištenja svjetlosti.

Također pročitajte: Priča o TECNO Telecomu i njegovom rastu u Africi

Instaliramo 2 SIM kartice, stalni 3G, s kombiniranim 5 sati hotspota i 4 sata reprodukcije filmova i uspjeli smo postići 26 sati prije nego što je baterija konačno popustila. Pogledajte snimak zaslona (Minus 7 sati sna).

Prebacivanje na EDGE ili aktiviranje načina rada uštede energije omogućit će vam dodatne dane korištenja.

razni

Gionee M3 dolazi s nekoliko kontrola geste. Jasnoća poziva ovdje je glatka i zvučna. USB OTG radi, pokušao kabel i radio glatko. Ugrađena unutarnja pohrana podijeljena je što je tužno. 3 GB za instalaciju aplikacija i oko 3, 3 GB za datoteke.

Završne riječi

Gionee M3 se osjeća kao da je to slatko ponašanje koje se nećkaju kad su odlučili oženiti. Život je bio nepošten prema njoj, a suputnici su je previdjeli. Njegova lijepa zamišljena, gotovo savršena naprava. Život se dogodio, brzina inovacija prešla je dobre stvari koje su donijele u stol.

Osim dijeljene memorije, nema ništa drugo na ovoj uređaju, a situaciju ne pomažu konkurentni uređaji s 2 GB RAM-a i potpuno dijeljenom memorijom.

Preporučeno
Ostavite Komentar