Женшен кианпи пила

Женшен Kianpi Pil е биологична добавка, състояща се от естествени, естествени растителни компоненти. Производителят на това лекарство е Китай. Основната цел на добавката е изграждането на мускулна маса на фона на цялостно укрепване на тялото. Предлага се в капсули. По време на проучването на добавката в Саудитска Арабия е установено, че в състава й е забранено използването на силни активни съставки, което производителят не посочва в придружаващите документи.

Основният компонент на Ginseng Kianpi Pil е женшенът. В допълнение към него съставът на добавката включва и други вещества, изолирани от лечебни растения, а списъкът на компонентите, изолирани от естествените растения, е много впечатляващ. Съставът и количеството на веществата, включени в добавката, съответстват на информацията, получена въз основа на постиженията на китайската традиционна медицина.

В инструкциите, приложени към биологичната добавка, са посочени нейните уникални свойства, което е много съмнително. Факт е, че на пазара има и фалшификати Ginseng Kianpi Pil, поради широкото му разпространение в Китай.

съдържание

 • 1 Заявени ефекти
 • 2 Състав на женшен Kianpi Pil
 • 3 Как да приемате
 • 4 Как да различим фалшив от оригинала от Ginseng Kianpi Pil
 • 5 мнения за женшен кианпи пила

Заявени ефекти

Производителят, произвеждащ лекарството, посочва следните негови характеристики:

 • Ефективно увеличаване на мускулната тъкан без странични ефекти, за разлика от анаболните стероиди.
 • Повишена информация за наличност и мощност.
 • Стимулира апетита.
 • Помага за възстановяване здравето на спортиста след приема на стероиди.
 • Увеличава скоростните характеристики на спортиста.
 • Подобрява храносмилателната система.

Състав на женшен Kianpi Pil

Според информацията, посочена на опаковката, съставът на лекарството включва такива компоненти от растителен произход:

Китайски кардицепс, канела, женшен, вулкан евкома, пухкав източник, корен на китайска дискорея, безобидна асфолитна форма, ангелика, многоцветна многоцветна, херпес, висока гастродия, голямоглав атракталис, лепкава ремания, китайски плод дереза, блестящ кокосов орех, Porophyta gorokonikid astragalus huanchi, eisyphus, codonopsis плитка, женско биле обикновен.

В допълнение към тези компоненти, съставът на лекарството включва и други компоненти, които не са декларирани от производителя, но са открити след изследване в Централната лаборатория за лекарства и храни на Негово превъзходителство Саудитска Арабия.

Ето ги:

 • Подобрител на апетита, блокер на хистамин-ципрогентадин рецептори.
 • Азарон е седативно лекарство, което може да има канцерогенен ефект.
 • Глюкокортикоидното лекарство бетаметазон, което е в състояние да увеличи обема на тялото поради мастни натрупвания, а също така способно да провокира акне.

Как се приема

Производителят препоръчва включването на биологична добавка в курс за натрупване на маса за общо укрепване на тялото, подобряване на апетита и натрупване на постна мускулна маса. На опаковката има информация, посочваща как да приемате лекарството: препоръчително е да приемате 1-2 капсули на ден преди лягане.

Как да различим фалшив от оригиналния женшен Kianpi Pil

Това лекарство е много популярно в Китай, а неговият състав е известен на много потребители и производители. В тази връзка създаването на занаят не е трудно, което правят повечето китайски фирми. Въпреки това, производителят на оригиналния Ginseng Kianpi Pil разработи специален пакет, който има някои нюанси, което дава възможност да се разграничи оригинала от занаята. Това са характеристиките:

 • Основната характеристика се крие във функцията на запаления баркод. Когато се опитват да го подпалят, баркодът на оригиналната опаковка изчезва за няколко секунди и след това се появява отново. Ако подпалите фалшив баркод, той няма да изчезне.
 • Реалистично е да се разграничи оригиналът от занаята по холограмата, която върху оригиналната опаковка има кръгла форма, а върху фалшив продукт - правоъгълна.
 • Друг нюанс е свързан с факта, че на всяка оригинална капсула има надпис, а на фалшивите капсули няма.
 • Друг нюанс, който ще помогне да се разграничи оригиналния продукт от фалшивия, е наличието на специален пластмасов корк в пакета. Ако вземете фалшив женшен Kianpi Pil, тогава в опаковката има обикновено фолио.

Купувайки такова лекарство, трябва внимателно да проверите всичко, в противен случай можете да закупите фалшиви продукти на всяка компания от Китай. Въпреки че всички операции за установяване на произхода на лекарството е малко вероятно да успеят.

Отзиви за женшен Kianpi Pil

Има много малко добри отзиви за тази биологична добавка и ако бъдат открити, те са следствие от заповедите на отговорните за разпространението на лекарството. Повечето лаборатории, където са изследвани биологични добавки, като тази, препоръчват да спрете приема на това лекарство.

Тези, които употребяват това лекарство, реагират най-вече отрицателно на него. Това се дължи на факта, че много от тях са имали прояви на акне, както и увеличаване на мастната маса. Освен това потребителите посочват факта, че има различни опаковки от женшен Kianpi Pil с различни състави, което показва огромния мащаб на фалшивите продукти. Във връзка с това в заключение се подсказва едно, но сериозно заключение: ефективността на такава добавка е под въпрос.