GHRP-2 пептид

Отличителна черта на пептида GHRP-2 е, че активното вещество на лекарството, за разлика от подобни лекарства, може да се абсорбира не само чрез инжектиране. Тези свойства на веществото са се превърнали в основната причина за толкова голямо търсене на лекарството. Приема се като стимулант на растежен хормон. Лекарството показва високо ниво на ефективност, чието изпълнение е по-високо от това на GABA. Той не е склонен да метаболизира в черния дроб.

съдържание

  • 1 Какви са ефектите от приема на пептида GHRP-2 "> 2 Как да приемаме GHRP-2
  • 3 странични ефекти
  • 4 отзива за пептида GHRP-2

Какви са ефектите от приема на пептида GHRP-2?

Приемът на това вещество в културизма помага:

  • Увеличен хормон на растежа (GH). Синтезира се при условия, идентични на естествените, което елиминира необходимостта както от Т3, така и от Т. Това спомага за поддържане на естествената метаболитна скорост. Няма ефект върху щитовидната жлеза.
  • Подмладяване на тялото. Научно е обосновано и доказано, че с повишаване на нивото на андрогенния (вътрешен) GR състоянието на нокътната плоча се подобрява, косата става по-здрава, тонусът на кожата се увеличава, а бръчките отсъстват. Поддържащата хормонална терапия в САЩ е нормална практика и се предписва от общопрактикуващ лекар.
  • Подобряване на съня. Това свойство се проявява във факта, че човек прекарва по-малко време в сън, но в същото време се възстановява сто процента.
  • Отървете се от телесните мазнини. Доказано е, че високите нива на GH имат пряк и косвен ефект върху скоростта на метаболитните процеси. Директен ефект предполага подобряване на метаболизма на фона на увеличаване на мускулната маса, а косвен ефект е ускоряването на изгарянето на мазнините в резултат на нарастващата нужда от енергия в организма, която възниква, защото активната фаза на деня се увеличава.
  • Увеличаване на апетита. Този ефект е временен. Ако диетата е правилно балансирана, след това две седмици след началото на курса апетитът отново се нормализира.
  • Подобряване състоянието на костите. Наблюдава се увеличаване на плътността им, което се превръща в отлична профилактика срещу остеопороза.

Също толкова важен ефект на лекарството е, че той помага за намаляване на "лошия" холестерол в кръвта. Сред неговите ефекти се отбелязват хепатопротективни и противовъзпалителни.

Как да приемате GHRP-2

Две схеми на дозиране за това лекарство са често срещани. Няма разлика в дозировката. Той е 1-2 микрограма на килограм телесно тегло. Разликата е в начина на приемане на веществото.

Първият вариант включва прилагането на мускулни инжекции, а вторият - приемането на капки под езика. В културизма първата схема е често срещана. Общата дневна норма на GHRP-2, в зависимост от теглото на спортиста, се разделя на три дози. Веществото се пие преди и след клас, както и сутрин или вечер.

За да намалят апетита на курса, те приемат Dostinex. Синергичен ефект се постига, когато се комбинира с пептид като GRF-1-29. Курсът включва продължителност от два до три месеца, през който можете да приемате спортно хранене (ZMA, GABA, глутамин, аминокиселини, аргинин).

Отмяната не води до големи промени в организма. Това е причината за липсата на РСТ.

Странични ефекти

Отрицателна проява на прием на GHRP-2 е повишаване на апетита. За масова печалба това е добре, но за сушенето, напротив, е лошо явление. Намалете апетита, като използвате пептид при сушене, както съветват спортистите. може да бъде разделен през първите 14 дни

Отзиви за пептида GHRP-2

Спортистите реагират на лекарството по напълно различни начини. Някои пишат, че са спрели приема на веществото поради мъчително желание да ядат. Има спортисти, които не са забелязали видим ефект върху релефа и мускулатурата на тялото, тъй като нито при възстановяване, нито при тренировки не са настъпили положителни промени.

Има и положителни отзиви. За съжаление обаче те не са напълно еднозначни. Има хора сред доволните спортисти, чието положително мнение се свежда до доказване, че изпомпването е лесно и просто без стероиди.