Glavni » general » Ulazak u mobilnu grupu BlackBerry Messenger

Ulazak u mobilnu grupu BlackBerry Messenger

general : Ulazak u mobilnu grupu BlackBerry Messenger

Više nije vijest da prilično uzbuđenje ide ui oko grupe Mobility BBM. Kao rezultat toga, administrator grupe redovito dobiva zahtjeve za članstvo. Međutim, u novije vrijeme, čini se da je došlo do nekih frustracija od onih koji su pokušavali ući. Evo primjera ovoga izražavanja:

@dsunmade @mister_mobility zapravo je d grp ograničenje postignut tako da je teško pritići jedan in. Hoće li znati kada ima utor

- Ogho Nicole (@AdNikky) 2. listopada 2012

Što je odgovoran za te poteškoće pri ulasku?

Grupe BlackBerry Messenger imaju ograničenje članstva od 30 kontakata. Nakon što dosegnete tu granicu, potrebno je izraditi još jednu grupu za svakoga tko se želi pridružiti. Problem je u tome što ne postoji interakcija između izvorne skupine i bilo kojih kasnijih, ili između bilo koje dvije različite skupine za tu stvar. Izvorna skupina Mobility BBM brzo je popunjena, pa su svi novi zahtjevi značili da se mora stvoriti druga skupina - izolirana od prvog -.

Kao takav, kada se novi članovi nalaze u novoj skupini bez pristupa izvornim aktivnim članovima i uzbuđenju, oni se obeshrabraju. Uobičajeno, novi članovi ne mogu reproducirati uzbuđenje i boju originalne grupe, pa se nova grupa izbacuje. To se dogodilo svaki put do sada, a ciklus se nastavlja i na taj način. Ulazite u nove članove, stavite ih u svježu grupu, razočarajte se jer je sve akcije u središnjoj skupini i izbjegavajte.

Također pročitajte: Možda sam pronašao najbolju Instagramovu aplikaciju za BlackBerry 10

Na kraju, administrator je prestala dodavati nove članove osim ako u izvornoj skupini nema mjesta. Znaš, neko vrijeme, netko prestane koristiti BlackBerry (provjera sebe u zrcalu), a postoji i otvoreni prostor za dodavanje novog člana. To znači da je postalo lakše proći kroz oči igle nego da se uključi u Mobility BBM Group.

Ako imamo pojedinca ili nekoliko koji su spremni staviti potrebnu energiju u stvaranje mobilnosti BBM grupe 2 doći živ i napredovati, kontaktirajte Admin @AdNikky, ili putem e-pošte za mobilnost na mobility.com.ng, a vi može se okretati. Dok i ako ne dobijemo tu vrstu predanosti drugoj skupini, morat ćemo pričekati dok RIM ne povećava članarinu Grupe ili netko napusti skupinu 1 kako bi dodao nove članove.

No, možda možda ono što čini Mobility BBM Group privlačnost trenutna ekskluzivnost koja se čini da ga okružuje? Samo možda.

Preporučeno
Ostavite Komentar