Glavni » general » Nabavite svoj život u organizaciji pomoću alata za produktivnost BlackBerry

Nabavite svoj život u organizaciji pomoću alata za produktivnost BlackBerry

general : Nabavite svoj život u organizaciji pomoću alata za produktivnost BlackBerry

Ako ste profesionalac u pokretu, možete računati na vaš BlackBerry® smartphone koji će vam pomoći da ostanete na vrhu vašeg napornog profesionalnog i osobnog života.

Evo nekoliko sjajnih aplikacija za pametne telefone tvrtke BlackBerry koja će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoje vrijeme. Sve su dostupne na BlackBerry App World ™.

Evernote
Evernote pretvara vaš smartphone BlackBerry u produžetak vašeg mozga. Ova nagrađivana aplikacija vam omogućuje da zapamtite i podsjetite se na sve što se događa u vašem životu. Od bilješki do ideja do snimaka i snimaka, stavite sve u Evernote i gledajte kako se sve odmah sinkronizira s vašeg BlackBerry smartphonea na AppleMac ili Windows radnu površinu.

Lister
Lister je jednostavna, jednostavna aplikacija koja vam omogućuje stvaranje i upravljanje s više popisa odjednom. Možete jednostavno podijeliti svoje popise s prijateljima i kolegama putem e-pošte.

Gwabbit
Nagrađivani Gwabbit za BlackBerry pametne telefone čine kontakt e-pošte brzo, jednostavno i zabavno. Gwabbit automatski skenira dolazne poruke e-pošte BlackBerry smartphone-a, pronalazi kontakte i odmah ih pretvara u kontaktne zapise unutar vašeg pametnog telefona BlackBerry. Osnovna verzija je besplatna, a plaćena verzija nudi neke od vrhunskih značajki.

MileageMeter
MileageMeter prati kilometražu goriva vašeg automobila ili motocikla. Svaki put kad ponovo napunite spremnik, zabilježite čitanje broja kilometara, količinu benzina i cijenu. Iz ovih podataka MileageMeter će izračunati kilometražu goriva i ostale statistike.

Kontaktirajte čistač
Contacts Cleaner omogućuje spajanje duplikata i suvišnih kontakata na temelju odabranih kriterija. Aplikacija može spojiti duple kontakte pojedinačno ručno ili automatski odjednom.

Također pročitajte: Microsoft ispušta "Series" i drži 'Windows Phone 7'

BlackBerry Travel
BlackBerry® Travel ™ olakšava planiranje, knjigu, upravljanje i dijeljenje vaših putničkih aktivnosti. Tražite letove ili mjesta za boravak? Pronađite raspored leta i sjajne mogućnosti hotela, sve u redu s vašeg pametnog telefona BlackBerry. Automatska značajka skeniranja putovanja automatski će prepoznati itinerere koji vam se šalju e-poštom i gurati ih na vaš BlackBerry smartphone - bez obzira gdje ste rezervirali.

Preporučeno
Ostavite Komentar