Glavni » general » Nabavite neograničen internet za N1,000 mjesečno (službeno)

Nabavite neograničen internet za N1,000 mjesečno (službeno)

general : Nabavite neograničen internet za N1,000 mjesečno (službeno)

Ako ste teški internetski korisnik i želite uživati ​​u najjeftinijoj podatkovnoj tarifi u zemlji, budite spremni prijeći s GSM jezera na CDMA stranu. Visafone nudi BlackBerry Complete plan koji vam daje "neograničeno" podatke za samo N1, 000 mjesečno. Povezivanje radi za redovito pregledavanje, VOIP i streaming medija. Također, može se dijeliti / povezati, tako da svoj BlackBerry možete koristiti kao bežični pristupni točki za dijeljenje podataka s računalom, tabletom i drugim pametnim telefonima.

Naravno, morate kupiti BlackBerry od Visafone da biste ga mogli koristiti. Način na koji ga vidimo, trebao bi dobro isplatiti cijenu uređaja. Imajte na umu, međutim, da su dostupni samo naslijeđeni uređaji sa sustavom BlackBerry OS 7.1, posebno 9930 podebljan, krivulja 9370 i krivulja 9310.

Visafone kaže da se pravilna politika upotrebe odnosi na podatke BlackBerry Complete. U praktičnom smislu, okupili smo se da se to prevodi na 10 terabajtna podatkovna kapa. To je 10.000 gigabajta. Ako to možete završiti u roku od 30 dana, vi ste šef. Igra? Posjetite Visafone centar da biste se prijavili.

Preporučeno
Ostavite Komentar