Glavni » general » Saznajte najnovije vijesti u Nigeriji na mobilnom telefonu

Saznajte najnovije vijesti u Nigeriji na mobilnom telefonu

general : Saznajte najnovije vijesti u Nigeriji na mobilnom telefonu

NaijaPapers je jednostavna aplikacija za Android koja funkcionira kao skup agregata za vijesti kako biste pročitali najnovije vijesti u Nigeriji s jednog mjesta. Uglavnom, ona izdvaja vijesti iz nigerijskih novina za potrošnju na Android smartphone uređaju.

Na Android Marketu uvod se glasi:

Ostanite u kontaktu s aktualnim poslovima u Nigeriji.

Naija Papers korisnicima Androida omogućuje pristup aktualnim novinskim člancima u nigerijskim novinama.

Aplikacija je vrlo jednostavna. Prilikom pokretanja, iz novina se prikazuju najnovije vijesti u Nigeriji, uključujući: PM News, Vanguard, Niger Delta Standard, Guardian i Daily Trust.

Na dnu svake stranice nalaze se četiri (4) gumba za navigaciju koja vam omogućuje povratak kući, jednu stranicu natrag, jednu stranicu naprijed i zadnju stranicu.

Kako NaijaPapers radi

Dodirnite naslov vijesti i trebali biste moći pročitati ograničeni izvod, s mogućnošću da kliknete vezu na punu vijest na web stranici novina. Rekao sam "trebao" jer ponekad funkcionira, a ponekad dobivate poruku poput "Članak se ne može izvući" ili "Žao nam je, stranica koju ste zatražili nije pronađena. Možda biste poželjeli pokušati kasnije ili se vratiti u aplikaciju HOME ".

Bez obzira na povremene štucanje, aplikacija ima visoki uslužni faktor, čak i ako svi korisnici mogu pristupiti samo vijesti i ništa više. To je dobar način boravka u petlji aktualnih poslova. Sumnjam da ću ga puno koristiti.

Hmmm ... Pitam se može li razvojni programer dodati Mobility Nigeria u katalog izvora vijesti ...

Također pročitajte: MOBILITY 101: Ako BBM prestane raditi na vašem Android telefonu s proračunom

NaijaPapers dostupan je na Android Marketu i besplatan je. Postoje mnoge druge aplikacije za čitanje vijesti iz nigerijskih novina. Da biste preuzeli NaijaPapers ili bilo koji drugi od Trgovine Play, kliknite OVDJE.

Preporučeno
Ostavite Komentar