Glavni » general » Dobijte Facebook obavijesti bez instaliranja aplikacije

Dobijte Facebook obavijesti bez instaliranja aplikacije

general : Dobijte Facebook obavijesti bez instaliranja aplikacije

Aplikacija Facebook jedna je od najčešće preuzeta aplikacija na svim platformama. Međutim, troši puno podataka i baterija, a da ne spominje ogromnu količinu prostora za pohranu. Jedna stvar koju nećete dobiti ako deinstalirate obavijest o aplikaciji. Ako želite primati obavijesti na Facebooku bez upotrebe Facebook aplikacije, evo kako to učiniti:

  1. Obavijesti Chromea : Chrome sada omogućuje upotrebu web verzije Facebooka i još uvijek dobivaju push obavijesti. Jednostavno se prijavite na svoj Facebook račun s Chromeom i kada se pojavi skočni zahtjev za slanje obavijesti na Facebooku, kliknite Dopusti.
  2. Koristite Tinfoil za Facebook : Ovo je aplikacija za gledanje web-stranica. ona samo pokreće web verziju Facebooka i ne pohranjuje podatke u podacima niti koristi resurse sustava u pozadini. Ako želite primati obavijesti, instalirajte IFTTT i dodajte recept Facebook Push Notifications. Posjetite stranicu s postavkama obavijesti na Facebooku i dodajte svoj RSS feed u IFFT recept.
  3. Primajte obavijesti putem e-pošte : U postavkama obavijesti na usluzi Facebook dobivate opciju primanja obavijesti putem e-pošte i SMS poruka. Možete promijeniti postavke za svaku opciju tako da odgovaraju vašim željama.
Preporučeno
Ostavite Komentar