Glavni » general » Nabavite 30 MB besplatnih podataka mjesečno s tvrtkom Etisalat's New Easylife 3.0

Nabavite 30 MB besplatnih podataka mjesečno s tvrtkom Etisalat's New Easylife 3.0

general : Nabavite 30 MB besplatnih podataka mjesečno s tvrtkom Etisalat's New Easylife 3.0

Etisalat Nigerija sada nudi pretplatnicima FREE 1MB podataka dnevno na novom EasyLife 3.0 planu. Novi plan također vam omogućuje upućivanje poziva svim mrežama u Nigeriji, američkoj i inozemnoj fiksnoj mreži, Kanadi, Indiji i Kini po stopi od 20 k u sekundi. Tu je N5 dnevni pristupni trošak za ovu uslugu. Ukupno, jednostavan život 3.0 pretplatnik će dobiti 30 MB slobodnih podataka u mjesecu za pregledavanje sa svojih mobilnih telefona.

Evo promotivnog videozapisa za EasyLife 3.0:

Glavni komercijalni direktor u tvrtki Etisalat Nigeria, gospodin Wael Ammar, izjavio je da je Easylife 3.0 predstavljen kako bi potaknuo povećanje korištenja mobilnih podataka od strane korisnika na "super brzoj 3.75G HSPA + širokopojasnoj mreži" mreže.

Etisalat je također odustao od pristupne naknade na Homezone 2.0 od N10 do N5 dnevno, a sada također daje 1MB besplatnih podataka i poziva na 20kobo u sekundi svim mrežama i 5 međunarodnih zemalja. Iste besplatne podatkovne i glasovne tarife proširene su na Easycliq pretplatnike kada se uključe u Cliq za taj dan. Osim ovih prednosti, novi pretplatnici na mrežu Etisalat dobit će 30% svih njihovih punjenja natrag nakon prvih 30 dana na mreži kada registriraju svoje SIM-ove.

Etisalat je lansirao Easylife u 2010. smanjivši svoje tarife na 25 kobo u sekundi za dnevnu naknadu za uključivanje N20. Uvođenje Easylifea utro put za pristupačne GSM tarife u Nigeriji uz mnoge druge prve.

EasyLife 3.0 u sažetku

  • 20k nazvati bilo koga, bilo kada u SAD-u (mobilni i zemaljski red), UK (zemlja), Kanadi, Kini i Indiji
  • 20k pozvati bilo koga, bilo kada na bilo kojoj mreži bilo gdje u 9ja
  • 1 MB vrijedan besplatnog pregledavanja dnevno
  • 30% na sve punjenje u roku od 30 dana za nove korisnike za pozivanje svih mreža
  • dnevni pristupni trošak: samo N5
Također pročitajte: Pitanje aplikacija i usluga za Ubuntuphones

Da biste se pretplatili na Easylife 3.0, nazovite * 420 * 1 #.

Preporučeno
Ostavite Komentar