Glavni » general » Najavljena startna poduzeća GenesysIGNITE i suci u Enugu Cityu

Najavljena startna poduzeća GenesysIGNITE i suci u Enugu Cityu

general : Najavljena startna poduzeća GenesysIGNITE i suci u Enugu Cityu

Nigerija se priprema za jednu od najvećih konferencija o tehnologiji s oznakom GenesysIGNITE koje vam donosi Genesys Tech Hub u suradnji s CFAtech.ng

Važno je napomenuti da je gotovo 1.000 sudionika već registrirano za sudjelovanje u ovom izvanrednom događaju koji održava 10 sati na dan 15. prosinca 2017. u prekrasnom gradu Enugu.

Glavna točka događaja je da po prvi put na jugoistočnoj i južnoj jugu zemlje, ulaganje u sjemenu od 30.000 USD u gotovini i potporu će se dodijeliti na tri start-upa odabrana od strane respektabilne ploče suci. Razvoj brojnih stručnjaka smatrao se pravodobnim kako bi se osiguralo da mladima u različitim dijelovima Nigeriji također imaju prilike za rast.

Zanimljivo je napomenuti da je za natjecanje bilo ukupno 147 startnih sudionika, a na kraju dana, devet je izabrano za postavljanje pred skupinu sudaca koji čine Mohammed Ibrahim, osnivač Startup Arewa; Ommo Clark, predsjednik Uprave iBez Solutions; Kolapo Ogungbile, voditelj u središtu inkubacije Heartland (Oluaka); Kayode Oyewole, menadžer na Ventures platformi; Uche Aniche, osnivač Startups South; Obi Asika, predsjednik Dragon Afrike; i Chukwuemeka Fred Agbata Jnr., voditeljica, Tech Trends on Channels TV.

Govoreći pred procesom selekcije, osnivača GenesysTechHub, Kingsley Eze je izrazio optimizam i povjerenje u vjerodostojnost, kao i bogatstvo iskustva sudaca. "Vjerujemo da će stručnost i integritet sudaca također potaknuti vjerodostojnost postupka odabira", rekao je Eze.

Također pročitajte: Izmjene izvedbe u novom Symbian pregledniku na Nokia C7 Astoundu

Dodavši da bi nazočnost sudaca nadahnula i odabrane i pozvane startupove, kao i opću komunističku zajednicu jugoistočne ".

Početnici koji su odabrani za postavljanje pred sudija su Touchabl slike; Barter9ja; Kuća Uwe; Uzaali; Playjoor; Gallantry Sphere; Matta; Tutor Finder i tržište poljoprivrednih proizvoda. Pobjednici će biti objavljeni 15. prosinca 2017. tijekom natjecanja.

Ravnatelj Genesys Tech Hub-a, Nnamdi Anika, koji je bio član pre-selekcijskog tima, rekao je da je "kvaliteta start-upova koji su ušli za natjecanje vrlo ohrabrujuća, ali ono što mnogi od njih trebaju je strukturirani način njegovanja njihova pothvata koja je upravo ono što pružamo u našem centru za inkubaciju. "

Prema njegovu mišljenju, Chukwuemeka Fred Agbata Jnr., Voditeljica, Tech Trends on Channels TV rekla je kako je glavni cilj raspravljati o najnovijim trendovima tehnologije jer utječe na regiju i ponuditi profesionalne uvide, osobito za startne sudionike.

Genesys Ignite će nazočiti brojnim poduzetnicima koji su privukli pozornost mnogih relevantnih igrača industrije.

O GenesysIGNITE

GenesysIGNITE je godišnja konvergencija jugoistoka pokretanja koja nastoji okupiti mlade poduzetnike / start-upove i inovativne čvorišta iz svih dijelova jugoistočne i južno-jug regije. Za više informacija posjetite www.genesystechhub.com/genesys-ignite

Preporučeno
Ostavite Komentar