Glavni » general » Postanak 1. poglavlje

Postanak 1. poglavlje

general : Postanak 1. poglavlje

Počelo je kao fantazija iz djetinjstva. Ali za razliku od većine fantazija iz djetinjstva, ovaj je ostao. I zaglavio se kao opsesija.

Njegova je zaklada izgrađena s stripovima koje je proždirio i skupio kao dijete. Jednostavno je hranio takve materijale, stvarajući svjetonazor super heroj u svijetu koji treba štedjeti.

Svakodnevno, za vrijeme pauze u školi, kradao bi se do samostalnog stripa na školskim vratima kako bi prolazio kroz dostupne naslove. Svakodnevno je zamijenio većinu novca za ručak za jedan ili drugi naslov. Novo izdanje stare stripove. Ili prvo izdanje novog naslova na tržištu.

Skočio je u zgrade i borio se s doktorom Octopusom, Sandmanom i mnogim drugima s Spidermanom, pobijedio Lexu Luthu uz Super Mana i policajao noćne uličice Gotham Citya pokraj mračnog kapetana, Batmana.

Znao je da nema šanse da bude super čovjek, osim ako nije - nepoznat samome sebi - stranac. Zamišljao je kako pomaže izgradnji prvog nuklearnog reaktora u Nigeriji. Nadam se da će nešto nedostajati da bi se pretvorio u nešto kože Hulku. Bez obzira na to, duboko je fantasirao da stvori super odijelo poput Iron Man's.

Da; Iron Man je bio cool. Way cooler od većine drugih opcija. Poput Batmana, Iron Man nije bio proizvod nesreće. Njih dvoje dijele zajedničku nit stvaranja visoko inteligentnih umova.

To mu se mnogo svidjelo. Volio je stvoriti. Kabeli, metal, platno, plastika, staklo i drugi materijali okupili su se inteligentno kako bi proizvele nešto što je radio. To je bio njegov najveći žalbu.

Također pročitajte: Self-Destruct pametni telefoni konačno su stvarnost

Ta žalba nikada nije nestala.

U srednjoj školi s velikim je mukama slijedio svoje snove. Veći je džeparac potrošio na knjige tehnologije, igračke i elektronike, a ne na hranu. Proveo je bezbroj sati dnevno u školskoj knjižnici čitajući sve od drva i metala do nuklearne fizike i kemije.

Bio je kod kuće rezbarenje drva, rezanje i ljepljenje komada kartona i izvlačenje radnih dijelova iz elektroničkih predmeta kao što je bio s konceptima neutrina i positrona ili naprednog svemirskog putovanja.

Od strane srednjoškolaca, on je znao koje bi se kemikalije mješavale za proizvodnju različitih razina izgaranja za poticanje predmeta. Jedan od njegovih najdražih zabava u vrijeme Božića bio je kupovinu vatrometa i stavljajući ih na svoje domaće automobile i zrakoplove, osvjetljavajući ih i gledajući ih kako odlaze. I oni su išli!

Pa, da budem iskren, njegove su kreacije u prvom redu razbili ili zapalile požar. Ali njegova upornost se isplatila. Vrlo brzo je ocjenjivao uspjehe poput neuspjeha.

Gdje su druga djeca vidjela čistu zabavu, vidio je alate. Vidio je prilike. Upravljao je i izgradio. I postao je bolji za njega iz godine u godinu. Često objekt šala iz redovne škole i susjedstva zlostavljača i pranksters, on je sve u korak. Nikad ga više nije razmatrao.

Proučavao je galaksije kao i duboke more. Poznavao je nebo i domet sunčevog sustava. Ako bi njegovi snovi postali istiniti, trebao bi svako malo znanja o tome kako je ovaj planet radio i što očekivati. Nikad prije nije bilo dijete bilo tako čvrsto u snu da postane super heroj.

Također pročitajte: Dobijte 1 besplatnu premium aplikaciju dnevno s myAppFree

Nikad prije ni jedno dijete nije sanjao svoj put da postane jedan. Nikad prije. Ne do njega. Ali protiv svih izgledi, imao je.

Preporučeno
Ostavite Komentar