Glavni » general » Generacija Y - više pametnih telefona; manje pametnih ljudi

Generacija Y - više pametnih telefona; manje pametnih ljudi

general : Generacija Y - više pametnih telefona;  manje pametnih ljudi

Bilo je to tri sata, a ja još uvijek nisam mogao pronaći svoj mobitel. Tijekom tog razdoblja, shvatila sam da sam ja bespomoćna i beskorisna. Pokušao sam nazvati telefon, a onda sam se sjetio da sam stavio zamku na način sastanka. Osjećao sam kako moje srce preskače ritam. Jesam li ga ostavio u taksi ili sam ga ostavio kod kuće. Počela sam s malim palpitiranim srcem, a zatim mi je ruka oštrila na tvrdu površinu BlackBerrya. Hvala Bogu! Istina je gorka, ali morala sam priznati da sam vezan za moj mobilni telefon ... napravio takve mobilne uređaje.

Pokušao sam se smiriti. Smiri se? Kako je to bilo moguće? Od rave pametnih telefona, oslobodio sam se mozak i sve moje sposobnosti razmišljanja svojih uobičajenih dužnosti. Zapamćivanje mojih brojeva bankovnih računa, lozinke za moj račun e-pošte, broj bankomatata i druge delikatne informacije postali su nepotrebni zahvaljujući aplikaciji čuvara zaporke. Čak i datumi rođenja i datumi imenovanja pohranjeni su tamo i u odgovarajuće vrijeme, podsjetit će me na moj dostojan PA (moj smartphone).

Kao dijete bio sam iznimno hiper. Nikad nisam mogao mirno ostati na jednom mjestu. Siguran sam da sam toliko puta zbunio oca s mojim čestim ispadima i neobrađenim blabbingom, ali ovi su telefoni tako pametni da su me uspjeli zadržati na jednom mjestu. Izvanredne nastavne aktivnosti poput gledanja filmova, igranja Sudoku i drugih igara, rješavanja zagonetki i čitanja stripova koje su testirali i dokazali da ograničavaju djecu, sve se može obaviti na malom uređaju. Oh! Tata bi trebao živjeti da to vidi.

Također pročitajte: Snap Inc., tvorac Snapchata, datoteke za IPO vrijedne 3 milijarde dolara

Otišli su dani pamćenja glavnog grada Ruande i sadašnjeg predsjednika UN-a. Pakao da! Imam gadnu Googleovu aplikaciju na telefonu. Odbijam sebi dati stres. Čak i kolega kolege iz učene profesije priznala mi je kako je njegov pametni telefon došao do spašavanja kad je imao pravo braniti na sudu. Idite naprijed i privucite svoj zaključak da pametni ljudi idu u izumiranje. Čak ću biti dovoljno velik da priznam da je to istina, nakon svega zašto ga zovu pametni telefoni? Prebacili smo rad mozga na uređaj koji je uvijek prikladan. Tko ne želi bistru glavu? Znam da želim jedan!

Naši starješine kažu da ovaj stav nije osobit za mene. Imala je prilike osobama oko moje dobne skupine. Oni nas nazivaju generacijom Y. Oni također kažu da nema preciznog datuma kada generacija Y završava ili počinje, ali ako ste rođeni negdje između 1970-ih i ranih dvadesetih godina, onda ste u toj kategoriji.

Ali pričekajte oh! Zašto nas uputiti kao generaciju Y? Abeg zaboravi Generation Y; nazovite Generation Smartphone, ili još bolje Generation Mobile! Usput, nemojte me zaboraviti slijediti na cvrkut. Moja ruka je operateri

Preporučeno
Ostavite Komentar