Glavni » general » Demonstrirani su Garmap Street Maps

Demonstrirani su Garmap Street Maps

general : Demonstrirani su Garmap Street Maps

Članovi tima MobilityNigeria bili su u Opebiovoj bazi JEJ Engineering, predstavnika zemlje za Garmap for Mobile, navigacijske aplikacije s kartama Nigerije. Yomi je napisao aa vijest o uvođenju Garmap for Mobile u Nigeriji.

Jedan od najvažnijih obilježja našeg posjeta bio je demonstracija aplikacije za navigaciju na smartphoneu powered by Symbian. Naša početna pojavljivanja aplikacije temeljena na malom vremenu koje smo proveli s njim su dobri.

Prvo smo primijetili koliko je jednostavna primjena programa na telefon, što je velika pomoć za aplikaciju.

Sljedeća stvar na koju smo posebno impresionirani je korisničko sučelje. Korisničko sučelje, kratko vrijeme koje smo proveli s aplikacijom, izgledalo je intuitivno, ali ćemo donijeti našu konačnu presudu o tome nakon što ga preuzimamo kroz korake u stvarnom životu. Jedno je sigurno, Garmap for Mobile je dobio mnogo bombona.

Aplikacija je lako zaključana na našu poziciju. Ispitali smo točke interesa (POI) na aplikaciji, a isporučuju se bez stresa, identificirajući eaterije, hotele diljem područja Opebi i Maryland.

U ovom trenutku vrijedno je spomenuti da je JEJ Engineering odlučio poslati MobilityNigeria besplatnu kopiju njihove aplikacije streetmap za pregled.

Moram reći da je ova gesta pohvalna, a veselimo se što više mobilnih aplikacijskih programera i proizvođača posuditi list iz JEJ Engineering / Garmap.

Naš pregled (s slikama i videozapisima) bit će gore čim dobijemo kopiju pregleda, obećali nam i obogatili ga.

Također pročitajte: VLC za Android snags novo ažuriranje s poboljšanjima
Preporučeno
Ostavite Komentar