Glavni » general » Garmap za mobilne dojmove

Garmap za mobilne dojmove

general : Garmap za mobilne dojmove

Jučer, subota, bio je naporan dan za mene. Kao neslužbeni obiteljski vozač (moja supruga također vozi), bio je moj časni zadatak da nas sve oko Lagos, od Ilupeju do Surulere do Gbagada do Omole. Izgledalo je kao obećavajući dan.

Također je izgledala kao dobra prilika za isprobavanje popularne mobilne aplikacije za navigaciju, Garmap for Mobile.

Je li to isporučeno? Impresivno! Dok sam bio upoznat s većinom mjesta na koja smo išli jučer, ta je poznavanja također pomogla procijeniti koliko je detaljna i točna Garmap. Vjeruj mi kad kažem da Garmap daje točne upute.

Čak i bolje, primijetio sam da Garmap izračunava najizravnije moguće rute, čuvajući vas na glavnim cestama što je više moguće. Na taj način, teško je izgubiti. Ako pogriješite, Garmap ponovno izračunava vašu rutu i daje vam svježi set uputa kako biste stigli do odredišta.

Osim toga, glasovno vodstvo bilo je tako dobro da nisam trebala pogledati zaslon telefona. Garmap je toliko precizan da daje upute za izlazak ili ulaska u servisne trake na točku! Nekoliko smo puta imali okus na Ikorodu cesti.

Postojala je jedna lokacija na kojoj nisam dobro shvatio Surulere, ali Garmap se pokazao učinkovitim, bez napora koji nas je provodio kroz kružne ulice i bočne ulice. Sve što sam morao učiniti je upisati adresu i pretragu. Garmap nas je lijepo stigao do našeg odredišta.

Moja supruga, koja nije baš mobilna osoba, uzbuđena je. Govorila je svima kako je divna ova aplikacija. Kao netko tko je uključen u marketing za svoje poslodavce, misli da je Garmap for Mobile neophodan za one koji su stalno u pokretu. Slažem se. Oh, i već želi zamijeniti njušku S60 smartphoneom kako bi mogla koristiti Garmap.

Također pročitajte: Kako napraviti svoj Airtel modem brže [Humor]

Usput, Alireta daruje besplatnu aplikaciju Garmap for Mobile (punu licencu) ako kupite smartphone S60 ili Windows Mobile od njih. Nazovite 08084391076 ako ste zainteresirani. Alireta Mobile je usluga isporuke i isporučit će vašu narudžbu u vaš dom ili ured istog dana ili u roku od 24 sata, ovisno o vremenu stavljanja vaše narudžbe.

Pronalaženje točaka interesa dobro funkcionira. Bilo da se radi o prehrambenoj prodaji, benzinskoj postaji, obrazovnoj instituciji ili vjerskoj organizaciji, aplikacija vam nudi popis takvih točaka u vašoj blizini - a to može uključivati ​​i one koji su od vas udaljen 500 km.

Ako se redovito morate nalaziti u Lagosu i drugim većim gradovima u Nigeriji, moje je mišljenje da ne možete pogriješiti s Garmapom za mobitel.

Preporučeno
Ostavite Komentar