Glavni » general » Galaxy X mogao bi biti Samsungov prvi oklopni smartphone

Galaxy X mogao bi biti Samsungov prvi oklopni smartphone

general : Galaxy X mogao bi biti Samsungov prvi oklopni smartphone

Čini se da Samsung radi na nečemu čudesnom. Mehanizam glasine kaže da bi Samsung mogao uskoro objaviti svoj dugo očekivani sklopivi smartphone. Tvrtka će najvjerojatnije na tržištu sklopiti smartphone kao Galaxy X.

Twitter korisnik otkrio je zaštitni znak online. Osoba je objavila snimku zaslona dokumenta, s imenom Samsung Galaxy X; još jedan snimak zaslona pokazao je promociju brandinga Galaxy X.

Obličje naprijed, Galaxy X pic.twitter.com/59axQ2mDcT

- Ledeni svemir (@UniverseIce) 28. veljače 2017. godine

Ipak, savjetujemo vam da ih uzmete s prstohvatom soli, jer ih tek trebate potvrditi.

Samsungov push za sklopivi smartphone

Samsung je prvi put eksperimentirao s preklopivim zaslonom u 2011. godini. Tvrtka je tada razvila AMOLED zaslon koji se može presaviti do 100.000 puta bez napuštanja nabora. Međutim, južnohrvatska tvrtka doživjela je proizvodna pitanja koja su odgodila oslobađanje fleksibilnog zaslona.

Ipak, Samsung je nastavio s konceptom, a 2013. godine prikazali su još jedan prototip koji se može sklopiti. Ovo se zvala Youm. Zaslon je izrađen od tanke plastike i navodno je bio gotovo neraskidljiv. Međutim, to nikad nije stiglo na tržište.

Vidjeli smo sljedeću najbolju stvar, Galaxy Round, u 2013. Od tada, Samsung je objavio razne uređaje s zakrivljenim rubovima, uključujući Galaxy Note Edge, ali nijedan s preklopivim telefonom. Galaxy X je najnoviji Samsungov probijanje u arenu s mogućnošću presavijanja. A ako su glasine istinite, to će biti Samsungov prvi sklopivi smartphone na tržištu i bit će dostupan za kupnju prije kraja godine.

Preporučeno
Ostavite Komentar