Спечелете бърз 3100 от Universal Nutrition

Тежкото усилващо устройство Gain Fast 3100, произведено от американската компания Universal Nutrition, съдържа голямо количество въглехидрати. Това спортно хранене е предназначено предимно за ектоморфи, тоест за хора, които имат тънка физика по природа. Добавката не е подходяща за спортисти, които са склонни да наддават на тегло. Основното предимство на гейнера е, че той практически не съдържа захар, но е с високо съдържание на калории поради голямото количество протеини и въглехидрати.

съдържание

 • 1 Ефект от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате Gain Fast 3100
 • 4 отзива

Ефект от приема

Приемането на спортна добавка помага:

 • ускоряване на растежа на мускулите;
 • възстановяване на мускулите;
 • потискане на катаболните процеси;
 • повишаване на издръжливостта;
 • получаване на достатъчно енергия.

Гейнерът може значително да увеличи силата на спортист.

структура

Всяка порция спортно хранене съдържа 230 грама. Това са приблизително 5 измерени лъжици, които съдържат 868 калории. Те дават на спортиста:

 • въглехидрати - 162 g;
 • протеини - 37 g;
 • мазнини - 8 g;
 • диетични фибри (фибри) - 4 g.

Гейнерът съдържа минерали, витамини, микро и макроелементи, анаболни вещества, подсладители, ароматизатори. Наред с изброените компоненти спортната добавка съдържа 6 грама BCAA комплекс, както и редица други незаменими аминокиселини.

Как да приемате Gain Fast 3100

Специалистите на производителя препоръчват да приемате цяла партида добавки след тренировки и поливане в дни без упражнения. За да приготвите коктейл, в 500 милилитра мляко, сок или вода се развъждат 5 пълни измерени лъжици от състава. Най-добре е да разделите подготвената порция няколко пъти. Основното нещо е да пиете коктейл през първите няколко часа след приготвянето. Този период се удължава до 6 часа, ако сместа се съхранява в хладилник.

Освен това Universal Nutrition е разработила универсална гейнерска схема, наречена Gel Big Quick. Необходимо е да разбъркате 6 мерителни лъжици на спортна добавка, която е 340 грама, в 2, 3 литра мляко. По-добре да изберете постно. Към получената смес се добавят 3 белтъка. Това ви позволява да увеличите съдържанието на протеини и калории в напитката. След това по избор добавете 0, 6 литра кисело мляко или сладолед, както и 4 супени лъжици мляко на прах, няколко банана и 5 супени лъжици всякакъв натурален мед. Тази рецепта за спортен коктейл ви позволява да получите порция със съдържание на калории над 3100 kcal. Пийте такава добавка на порции. Коктейлът се съхранява в хладилника и се приема по 300-400 мл веднъж или два пъти на ден.

Спортното хранене няма противопоказания или странични ефекти, но може да претовари храносмилателната система. Ако се забележат такива нарушения, усилвателят се спира.

Отзиви

Много спортисти оставят коментарите си за гейнера, произведен от Universal Nutrition, но повечето, разбира се, идват от онези, които имат стройно физическо естество. Спортистите реагират добре на ефективността, скоростта на разтваряне, абсорбцията на добавката. Недоволните коментари относно проблеми със стомашно-чревния тракт са рядкост.

Произвежда се гейнер с шест различни варианта за овкусяване - шоколад, ягода, ванилия, пина колада, банан, бисквитка с крем. Ако анализирате отзивите, повечето предпочитат ягоди и шоколад. Най-малко от всички спортисти харесват гейнер с вкус на пин колада и банан.