Glavni » general » Budućnost SIM kartica

Budućnost SIM kartica

general : Budućnost SIM kartica

Svjedoci smo postupnog prelaska s SIM kartica na microSIM kartice. Možda će SIM kartice i dalje biti smanjene. Međutim, izvan veličine, predviđam da će SIM budućnosti biti bitno drugačiji u načinu na koji ona funkcionira.

Kao i danas, svaka SIM kartica je zaključana na određenu mobilnu mrežu. U prenosivosti mobilnog broja, vidimo da je moguće da se SIM programira na određenu mrežu za migraciju na drugu mrežu. Gurajući ovu ideju dalje po svom logičkom putu, možemo predvidjeti nešto od SIM-a budućnosti.

Zamislite trenutak SIM kartice koje nisu specifične za operatere, ali pretražujete dostupne mreže s kojih možete odabrati mrežu po svom izboru, a zatim učitajte vrijeme emitiranja za upotrebu te mreže - vrlo je popularno način na koji WiFi funkcionira. Još; vaš se SIM broj ne mijenja.

Budući da se univerzalni identifikator pretplatnika ne mijenja, zamislio bih da su pitanja identiteta i sigurnosti prilično skrbena.

Zamislite da natjecanje pruži bolji QoS, kao i na trenutak trenutka, pretplatnik se može prebacivati ​​s mreže A u B i izgubiti ništa.

Zamislite praktičnost da imate samo jedan SIM karticu i nikada nećete biti nasukani - ako vaša svakodnevna mreža ne pokriva područje na koje putujete, jednostavno se uključite u alternativnu mrežu i dobro ste ići.

Ja to zovem smartSIM. Zamislite mogućnosti.

Preporučeno
Ostavite Komentar