Glavni » general » Cijeli internet sada je dostupan za Zain Prepaid pretplatnike

Cijeli internet sada je dostupan za Zain Prepaid pretplatnike

general : Cijeli internet sada je dostupan za Zain Prepaid pretplatnike

Nisam siguran zašto, ali članci o Zain Mobile Internetu izuzetno su popularni na Mobility Nigeria. Zapravo, prva dva stavka u smislu prikaza stranica na ovoj web stranici odnose se na Zain Mobile Internet.

Možda, dio razloga njihove popularnosti može se pripisati nedostižnosti potpune internetske usluge na prepaid linije. Dugo, Zain Nigerija je službena politika da je samo WAP dostupan prepaid pretplatnika. To znači da se POP3 / IMAP pošta ne može koristiti, a aplikacije za razmjenu izravnih poruka neće funkcionirati, između ostalog. Vidi: Od Celtela do Zaina; GPRS je dodatno ograničen, objavljen u kolovozu prošle godine.

Ranije ove godine, pokazao sam da s minimalnim ugađanjem, e-mail (POP / IMAP) zaista radi na Zain mreži (Zain Data radi na telefonima za web i e-poštu). No IM aplikacije nisu.

Prošle subote, međutim, primio sam SMS od Zaina koji navodi dijelom:

Novi od Zaina! Internetski pregled, MMS i preuzimanja sada su mogući na vašoj mobilnoj slušalici!

To mi je zvučalo kao da je Zain promišljao svoju prilično zaostalu politiku ograničavanja prepaid linija samo za WAP pristup. Jučer sam imao neko slobodno vrijeme i pao sam do najbližeg Zainova ulaza, gdje sam zatražio punu internetsku rezervaciju.

Rečeno mi je da je sustav problematičan, ali tip s kojim sam razgovarao ionako je oduzeo detalje. Došao sam kući oko petp. danas i nekoliko minuta kasnije primio sam SMS konfiguraciju na svom uređaju. Spasio sam je, pogledao i vidio pune internetske postavke.

Za nekoliko minuta razgovarao sam s Yahoo Glasnikom preko Slicka, provjeravam svoje poruke i radim sve vrste stvari. Nema ugađanja. Samo ravno iz kutije.

Također pročitajte: True Police Story: prijatelj u potrebi ...

Na mojoj lokaciji još nema EDGE niti 3G. Da; odvratno je. Ovo je Lagos, gdje svaka druga mreža koja podržava 3G ima gotovo besprijekornu pokrivenost.

Dakle, službeno je. Cijeli internet je sada dostupan za prepaid pretplatnike na Zain mreži. Usput, dobio sam još jedan SMS koji najavljuje da je Blackberry usluga sada dostupna i za prepaid pretplatnike.

Prebacite se u centar Zaina i navedite da želite aktivirati punu internetsku uslugu na liniji. Tada možete zaboraviti na korištenje proxije kako biste mogli pregledavati na računalu. Alternativno, pošaljite SMS u formatu, "internet sonyericsson P910i", na 232 da biste aktivirali. Ako ne uspije, pokušajte.

Za one korisnike koji su korisni za postavke konfiguracije interneta Zain, ovdje su:

APN : internet.ng.zain.com
Korisničko ime : internet
Lozinka : internet
IP / Proxy : Nijedan

Dobro učinjeno, Zain. Kasni, ali hej, još ćemo uvijek baciti pozdravnu zabavu! I dok smo na njemu, molimo vas da proširite EDGE i 3G pokrivenost.

Ažuriranje: Službeni nadzor internetskih usluga: Ažuriranje


Preporučeno
Ostavite Komentar