Glavni » general » Frustracije mobilnog recenzenta u 2014

Frustracije mobilnog recenzenta u 2014

general : Frustracije mobilnog recenzenta u 2014

Biti mobilni recenzent gadgeta može biti glamurozna veza. Mislim, koliko ljudi neće biti oduševljeno da redovito dobije ruke na najnovije sjajne naprave? Ali mogu vam uvjeriti da, kao i svaki drugi poziv ili posao, ima svoje jedinstvene opasnosti. Ja ću reći da je velika većina boli koju recenzent poput mene doživljava od toga da često prebacuju telefone. Da; bolovi dolaze iz istog izvora kao i glamura. Znam: život je lonac izgorjelih graha.

Prije nekoliko godina, to je bila bol prebacivanja iz telefona na telefon zbog frustracija koji su uključeni u prijenos kontakata s jednog telefona na drugi. Srećom, to je riješeno i danas nije problem. Još jedan izazov bio je kako premjestiti datoteke. To je sada i mala stvar.

Moje sadašnje boli dolaze iz različitih SIM standarda dostupnih na različitim telefonima. Neki uređaji i dalje se isporučuju s Mini SIM karticama (SIM uobičajena veličina), a mnogi novi telefoni sada se isporučuju s mikro SIM karticama. Ali to nije sve. Nekoliko uređaja, posebice flagships, također se sada isporučuju s nano SIM standardom.

Upravo sada, moj nano SIM je u HTC Desire 816, ali imam još dva smartfona koji leže okolo koji trebaju moju pažnju. Jedan koristi mikro SIM utor, a drugi standardni (mini) SIM utor. Moja primarna SIM kartica je nano SIM. Nisam bio u mogućnosti da se moje ruke na nano SIM adapter, iako imam mikro SIM okvir iz kojeg je moj nanoo SIM cut mjeseci natrag. Ako imate znatno iskustvo s telefonima, znate da oba adaptera i rezni okvir nisu uvijek idealni. Ponekad ćete na kraju oštetiti utor za SIM karticu.

Također pročitajte: Sretno vam reći roditeljima da želite studirati blogging

Ne; Ne želim staviti drugu SIM karticu osim u moju primarnu SIM karticu. Volim telefonirati za centrifugiranje koristeći ih kao moj dnevni vozač za vrijeme koje su dostupne. To je najbolji način da se osjećate pravedan za svaki uređaj.

Moram napisati svoje recenzije, tako da moram nastaviti igrati Transformatori s mojom SIM karticom. Da; to je pomalo zamoran. To je dilema ovog recenzenta mobilnog telefona. Naravno, naći ću način. Uvijek radim. Jeste li se ranije suočili s takvim situacijama? Podijelite svoja iskustva.

Preporučeno
Ostavite Komentar