Glavni » general » Od Tinapa s ljubavlju! Priča o 3 mobitela i pounded yam

Od Tinapa s ljubavlju! Priča o 3 mobitela i pounded yam

general : Od Tinapa s ljubavlju!  Priča o 3 mobitela i pounded yam

Sjetit ćete se da sam nedavno bio na sponzoriranom putovanju za pokrivanje pokretanja iDEA Inkubacijskog centra u Tinapa, Calabar u Cross Rivers State. Sjećam se da sam objavio popis gadgeta koje sam upakirao za putovanje. Na tom su popisu bili tri mobitela, Nokia Asha 501, TECNO Phantom A i Nokia Lumia 920, zajedno s mojim Acer Aspire One netbookom. Ono što nisam objavio od tada je činjenica da sam u posljednjem trenutku odlučila napustiti Acer netbook kod kuće i pokriti događaj samo mobilnim telefonima na raspolaganju. Ako se Mister Mobility nije mogla odvojiti od takvog zadatka tako jednostavnom kao što je to, waraheck!

U svakom slučaju, otišao sam u Tinapa. Prvo što moram reći: kada ste izvan sebe, i stalno se krećete, netbook je posljednja stvar koju želite nositi. Bilo mi je odmah drago što sam ostavio netbook kod kuće. Bilo je dovoljno loše nositi oko tri telefona, od kojih su dva bili osobito veliki momci. Netbook? Bol!

Također, prednosti veličine i dugog trajanja baterije Asha 501 sjajno su zasjala. Taj maleni telefon bio je bezobrazan poput zraka. Uklapa se u bilo koji džep traperica bez ikakvog izbočenja ili nelagode za mene. U međuvremenu, dvojica muškaraca postali su bol u * umetnuti omiljeni stres ovdje * nakon nekog vremena. Da; dobili su zadatke, ali bilo je trenutaka kada sam se doista osjećao kao da mogu raditi s manje prtljage.

U duhu idealnih pametnih telefona, pitam se može li netko staviti 8 megapikselnu kameru s ksenonskom bljeskalicom u telefonu veličine Nokia Asha 501 i imati ga za pokretanje sustava Windows Phone 8. Volio bih zadržati trajanje baterije. Daj mi takav telefon i prodan sam! Obožavatelj za život.

Također pročitajte: Mobilni operateri u Kamerunu isključuju internet

U svakom slučaju, zabavljala sam se na tom događaju. Sve fotografije (službene i neslužbene) snimljene su s Lumia 920, uređivanje slika je izvršeno i na 920, a blogovi su objavljeni i objavljeni na TECNO Phantom A jer WordPress aplikacija za Android je kilometraža bolja od verzije sustava Windows Phone, Ažuriranja društvenih medija obavljena su na oba velikog smartphone uređaja, a ponekad i na uređaju 501. Lijepa stvar je da sam pokrila događaj samo sa mobitela. Hrabro za mobitel! Ako je aplikacija Windows Phone WordPress bila izvrsna, trebala bih samo Lumia 920. Ako je fotoaparat na TECNO Phantom A bio zvjezdan, mogao sam sve učiniti sa TECNO-om. A ako je Asha bila opremljena kao moj idealni telefon ... ..

U svakom slučaju, idealan telefon ili ne, još uvijek volim tu zamuću malu stvar. Osim radova, rada, rada u Tinapa, jedan od najvažnijih događaja za mene bio je kada sam stigao u moju hotelsku sobu moj obrok jegovača, egusi juhe i kapetana. Ne; ne možete to krivo shvatiti. Nema zakona protiv takvog užitka.

Preporučeno
Ostavite Komentar