Glavni » general » Od Spacyzuma: Moje Twitter aplikacije

Od Spacyzuma: Moje Twitter aplikacije

general : Od Spacyzuma: Moje Twitter aplikacije

U posljednjih 18-24 mjeseca postao sam teški korisnik Twittera. Kada dobijem novi pametni uređaj, dobra aplikacija Twitter jedna je od prvih aplikacija koje tražim. Evo popisa Twitter aplikacija koje sam koristio na različitim operativnim sustavima za mobilne uređaje i stolna računala. Ne uključujem službenu / zadanu aplikaciju za twitter za platforme.

Symbian

1. Gravitacija (kupljena) - Nisam ga koristila od srpnja 2010., ali mora biti među mojim top 2 svih vremena. Bilo je stvarno strašno koristiti, a ja stvarno želim @janole će objaviti verziju za Windows Phone 8 ili Android. Multifunkcionalnost ove aplikacije jednostavno je nevjerojatna!

2. Tweetian (besplatno) - Koristio sam ga u ranim fazama, i ne sjećam se što je moje iskustvo.

3. Socijalno (besplatno) - Mislim da je malo spor.

4. Nokia Social (besplatno) - Jedna od najgorih Twitter aplikacija koje sam ikada koristio!

Kupina

1. UberSocial (besplatno) - Moja željena aplikacija na kupini. Ono što je jedino loše jest da ne podržava strujanje, a obavijesti o spominjanjima / DM-ima nisu trenutačne.

2. Socijalno područje (besplatno) - Mjesecima sam tražio poziv. Kad sam konačno dobio jednu i registriran, nije mi se svidjela aplikacija. Prestao sam ga koristiti nakon nekoliko dana.

Android

1. Falcon Pro (paid) - Trenutno je najbolja aplikacija za Twitter koju koristim. Radije bih tweetovao koristeći Falcon Pro na svom tabletu, nego na bilo kojoj drugoj aplikaciji / uređaju. To je sjajno. Također, programer ažurira i dodaje nove značajke svaki tjedan ili dva. 1000

2. Tweet Lanes (besplatno) - Još jedna lijepa aplikacija. Bio je to moj izbor prije nego što je došao Falcon Pro.

Također pročitajte: Xiaomi Mi Mix 2 Specs and Phone Price

3. Carbon (slobodan) - jedva se sjećam.

4. Tweetcaster (besplatno) - prva aplikacija za Twitter koju sam ikada koristio na androidu. Bilo je u redu, ali svi ti oglasi bili su neugodno.

5. Boid (beta) - Preporuča ga @bigbrovar. Imala je lijep, elegantan izgled, no njegova funkcionalnost u to vrijeme bila je podložna mojim potrebama.

6. Friendcaster (besplatno) - jedva se sjećam

7. Olovo (besplatno) - Sve je bilo u redu, ali Falcon Pro već je uzeo moje srce

Preporučeno
Ostavite Komentar