Glavni » general » Od sirovih značajki do velikog korisničkog doživljaja: glasanje potrošača

Od sirovih značajki do velikog korisničkog doživljaja: glasanje potrošača

general : Od sirovih značajki do velikog korisničkog doživljaja: glasanje potrošača

Mnogo godina natrag, bilo je dovoljno za potrošače da telefon može učiniti sve što uključuje čišćenje kuhinjskog sudopera. Ali negdje na liniji, nešto se promijenilo.

Ono što se promijenilo bilo je da su potrošači počeli cijeniti vrijednost poliranog i korisničkog sučelja iznad sirove snage i značajki. I od tada glasuju sa svojim novcem.

Otišli su dani kada su telefoni jednostavno prodavali na temelju onoga što bi mogli učiniti. Sada se čini da se promjena paradigme dogodila, a potrošači govore: "Nije toliko o tome što telefon može učiniti, ali kako je zabavno koristiti telefon".

U slučaju da još sumnjate u to, iPhone bi mogao učiniti mnogo manje od većine telefona u svojoj konzoli. Zbog glasnog povika, nedostajalo je nekoliko značajki koje su milijuni korisnika telefona uzeli za gotovo godinu dana, godinu dana kasnije. Zašto bi itko želio kupiti takav telefon?

Iznenađenje! IPhone je prodan po nevjerojatnoj stopi! Zašto? Iako je nedostajalo nekoliko standardnih značajki, korisničko iskustvo na iPhoneu trenutačno je nedostupno, a potrošači glasaju - s njihovim novcem.

Nemojte zanemariti da je ovaj "zakašnjelo" uređaj dvostruko više troškova nego i mnogi drugi telefoni koji su ga izbacili u smislu sirovih značajki i mogućnosti.

Ista se priča ponavlja različitim stupnjevima s Androidom, TouchWizom (Samsungom) i TouchFLO 3D (HTC), a u zadnje vrijeme korisničkim sučeljima S-klase (LG).

Dame i gospodo, tu je korisničko sučelje i revolucija korisničkog iskustva. Geeks može raspravljati o specifikacijama od zore do zalaska sunca, ali masovno tržište zalaže za velika korisnička iskustva za svoj novac.

Također pročitajte: Pružamo neograničen internet, kao i pristup Netflix - WiFi.com.ng
Preporučeno
Ostavite Komentar