Glavni » general » Prijateljski je dobar izbor za Facebook

Prijateljski je dobar izbor za Facebook

general : Prijateljski je dobar izbor za Facebook

Više nije vijest da je službeni Facebook aplikacija baterija, podaci i RAM drainer. Osobno radije upotrebljavam Facebook Lite. S druge strane, postoje klijenti na stranicama treće strane koje možete isprobati. Prijateljski za Facebook je jedan od takvih. Aplikacija kombinira Facebook i Messenger. Izgrađen je kao produžetak svjetlosne Facebook mobilne web stranice. Omogućuje pogled na ono što aplikaciju čini tako posebnom:

Prijateljske značajke aplikacije

  • Korisničko sučelje ovdje je čisto i vrlo je jednostavno za korištenje. Odmah od get go, mini stranica s postavkama vam se prikazuje. Od tamo možete podići ili ispustiti sve značajke koje želite.
  • Nakon prijave, vaš Facebook Feed se pojavljuje s četiri kartice: Početna >> Poruke >> Obavijesti >> Izbornik
  • Ta vam aplikacija omogućuje filtriranje ključnih riječi koje ne želite da se prikazuju u feedu vijesti. Također možete odabrati riječi koje želite prikazati na vremenskoj traci. Idite na Postavke (izbornik s tri točke na gornjoj desnoj strani) i odaberite "Označi" ili "Sakrij" postove ključnim riječima.

Prijateljski za Facebook nudi mogućnost blokiranja oglasa. Možete dodati još Facebook računa i prebacivati ​​se između njih kako god želite. Aplikacija vam omogućuje i postavljanje zaporke ili otisaka prstiju. Također ima omiljenu osobinu moje - Dark Mode!

Preporučeno
Ostavite Komentar