Glavni » general » Besplatno QuickOffice 6.0 nadogradnja dostupna za uređaje Nokia E-serije

Besplatno QuickOffice 6.0 nadogradnja dostupna za uređaje Nokia E-serije

general : Besplatno QuickOffice 6.0 nadogradnja dostupna za uređaje Nokia E-serije

Zahvaljujući Symbian Guru za glave, svi vlasnici uređaja Nokia E51, E52, E55, E63, E71, E72, E75 i E90 sada mogu nadograditi QuickOffice aplikaciju na najnoviju verziju 6.0. Nova verzija ima punu podršku za pregled, uređivanje i stvaranje dokumenata iz sustava Microsoft Office 2007, uključujući Word, Excel i PowerPoint.

Ažuriranje je dostupno putem QuickOffice programa na telefonu. Pokrenite aplikaciju i idite na područje Quick Managera kako biste pokrenuli nadogradnju.

Uspješno sam preuzela nadogradnju za E51 sa mnom.

Ako posjedujete E-serijski uređaj, odmah idite i preuzmite besplatno ažuriranje.

Evo službenog priopćenja za javnost:

Quickoffice® nudi besplatna ažuriranja za odabir Nokia Eseries uređaja

Najnovija verzija programa Quickoffice, softverski paket za gledanje i uređivanje ureda, sada je dostupan za preuzimanje putem uređaja, portala e-trgovine Quickmanager ™

Dallas, TX - 15. lipnja 2009. - Quickoffice, Inc., vodeći svjetski proizvođač softvera mobilne produktivnosti za urede, danas je najavio da će besplatno ponuditi najnoviju verziju Quickofficea za korisnike na određenim Nokia Eseries telefonima. Trenutno ovaj program uključuje uređaje Nokia E51, E52, E55, E63, E66, E71 (osim modela AT & T E71x), E72, E75 i E90.

Od danas, korisnici gore navedenih uređaja mogu preuzeti Quickoffice 6 kao besplatnu nadogradnju putem Quickmanagera®, Quickofficeovog sigurnog uređaja na e-trgovini na uređaju. Quickoffice 6 uključuje naprednije pregledavanje dokumenata i funkcije uređivanja dokumenata sustava Microsoft Office 2007, podrška ZIP datotekama, rukovanje datotekama zaštićenom lozinkom, pregledavanje grafikona programa Excel 2007 i poboljšanja upotrebljivosti. Naknadna ažuriranja softvera izdana od strane Quickoffice za ove odabrane uređaje također će biti dostupna na neprekidnoj osnovi, uključujući i PowerPoint 2007 format podršku. Quickoffice 6 će u početku biti dostupan samo na engleskom jeziku i u bliskoj će budućnosti slijediti potpuno lokalizirano ažuriranje.

"Kroz naše dugogodišnje partnerstvo s tvrtkom Nokia, većina korisnika S60 već je imala koristi od primanja Quickofficea na svoje uređaje kao dio početnog inženjerstva svog telefona, pružajući korisnicima bitnu funkcionalnost gledanja i uređivanja Office dokumenata", izjavio je Gregg Fiddes, VP prodaje i strateška partnerstva za Quickoffice. "Nedavno smo radili s Nokijom kako bismo tim korisnicima S60 omogućili jednostavan i pouzdan način ažuriranja Quickoffice softvera. Sada putem Quickmanagera mogu lako pristupiti najnovijoj verziji i početi koristiti ove nove poboljšanja i poboljšanja značajki koje smo razvili. "

Da biste se pretplatili na RSS feed svih Quickoffice vijesti, posjetite //www.lewiswire.com/us/lewiswire/Quickoffice/c/117 i kliknite pretplatiti. Da biste se prijavili za Webinars od Quickoffice da biste saznali više o najnovijim ažuriranjima proizvoda, posjetite //www.quickoffice.com/webinars/.

O Quickofficeu
Quickoffice je svjetski lider u pružanju softverskog softvera za mobilnost ureda i rješenja za mobilne uređaje. Kompaktan proizvodni paket tvrtke obuhvaća svoj vodeći uredski paket za pametne telefone, Quickoffice® Premier, infrastrukturu za obradu sadržaja (CTS) i Bitflash® Rich Media Engine. Quickoffice Premier je nagrađivana pametna aplikacija koja pruža nativno gledanje i uređivanje Microsoft® Office dokumenata na više od 47 jezika. Softver se isporučuje kao rješenje na uređaju na desetcima milijuna pametnih uređaja godišnje. CTS klijent / poslužitelj infrastruktura pruža mrežu optimiziranu, bilo kada, bilo gdje pristup digitalnom sadržaju i high-definition gledanje takvog sadržaja. Bitflash bogati medij motor je najviši rangirani SVG-T motor u industriji koji pruža bogata iskustva korisnika na preko 300 milijuna mobilnih uređaja širom svijeta. Platforme koje podržava Quickoffice uključuju Symbian®, Palm®, Blackberry®, iPhone® i Android. Privatno održavano, Quickoffice Inc. ima sjedište u Dallasu s uredima u Londonu, Ottawi i St. Petersburgu, Rusija.

Više informacija dostupno je na adresi www.quickoffice.com, twitter.com/quickoffice i na Facebooku: //www.facebook.com/pages/Quickoffice/80930822730

Pritisnite Kontakt za Quickoffice:
Katie Eakins / Amy Robinson
LEWIS PR za Quickoffice
619-677-2700
[email protected]

Quickoffice je zaštitni znak tvrtke Quickoffice, Inc. Svi drugi zaštitni znakovi vlasništvo su njihovih nositelja.

Preporučeno
Ostavite Komentar