Glavni » general » Slobodni pregledavajući trikovi na mobilnim mrežama

Slobodni pregledavajući trikovi na mobilnim mrežama

general : Slobodni pregledavajući trikovi na mobilnim mrežama

Svatko tko je upoznat s mobilnim internetskim terenima u Nigeriji mora već biti svjestan brojnih besplatnih trikova za pregledavanje u optjecaju.

Počeo je nevino prije godina, s jednim ili dvije osobe koje su se spotakle na prazninu u postavkama jedne ili više GSM mreža i jednostavno se vozile tako da uživaju u besplatnoj internetskoj vezi onih praznina koje su im pružene. Nakon toga, razvila se u namjerno i razraditi lov za tim puškarnicama, a danas je masivna industrija. Samo krenite na izlet na Nairaland.com kako biste vidjeli koliko je ovaj fenomen postao široko rasprostranjen i dubok.

Čini se da "lovci na lovu" pronađu novi puškarnica čim je neki od operatora zabranio postojeću blokadu. Kada su izazvani, lovci na lovu ukazuju na "visoke internetske tarife" ili "nepravdu operatora" kao opravdanje za njihovo djelovanje. Ostavit ću tu temu između njih i mrežnih operatera.

Međutim, ne mogu vam pomoći, ali pitam kako je neproduktivan stav mnogih slobodnih ovisnika o pregledavanju. Netko bi ipak imao pristup besplatnom korištenju interneta potaknuti pretplatnike da iskoriste ogromne resurse interneta za vlastiti razvoj. No, čini se da većina samo gubiti privlačnost na preuzimanjima, instant messagingu, društvenim mrežama i osobnim mailovima. Iako sam siguran da će postojati nekoliko razumnih korisnika koji stavljaju slobodan pristup u svrhe samozaštite, akademskog i ekonomskog razvoja, velik dio velikog dijela slobodnog browinga često je bezvrijedan.

Godine slobodnog pregledavanja i vrlo malo za prikazivanje. Sramota, za zemlju koja treba mnogo razvoja.

Također pročitajte: Nokia N900 dobiva Android 2.2 (Froyo) ispred mnogih droida
Preporučeno
Ostavite Komentar