Glavni » general » Četiri momčadi postavljeni za polufinale u četvrtfinalu Barcelone U-17 Tour de l'Etisalat

Četiri momčadi postavljeni za polufinale u četvrtfinalu Barcelone U-17 Tour de l'Etisalat

general : Četiri momčadi postavljeni za polufinale u četvrtfinalu Barcelone U-17 Tour de l'Etisalat

Lagos, 12. kolovoza 2013 .: * Četvrtfinale susreta u tijeku Etisalat FC Barcelona U-17 škola 'Cup doživio očekivanja zabave, uzbuđenja i prikaz talenata. Utakmice koje su bile odigrane na stadionu Campus na otoku Lagos bile su ispunjene puno radosti jer su ih četiri momčadi postigle u polufinalu natjecanja, dok su protivnici izlazili, usred suza.

Menadžer, Događaji i Sponzorstvo Segment, Etisalat Nigerija, Orah Egwu sa Akande Dahunsiom Visoka Memorijalna Visoka škola ispod 17 Nogometnog tima, nakon što je momčad pobijedila u srednjoj školi Ajumoni, Mushin se kvalificirao za polufinale u utakmici odigranoj u Campus Square Football Field, Obalende, otok Lagos na aktualnom Natjecanju nogometa U-17 u Barceloni, u srijedu u Lagosu.

Polufinale su Akande Dahunsi Viša Visoka Visoka škola, Ikoyi; Magbo Alade viša škola gramatike, Ibeju, Lekki; Keke Srednja škola, Ifako Ijaye i Anthony Village Senior High School, Anthony Village, Lagos. Gubita četvrtina finalista uključuje Sango srednju školu, Agege; Obele Community Senior High School, Surulere; Ogunmodede Senior College, Epe i Ajumoni srednjoškolska škola, Mushin.

Analitičar, Događaji i Sponzorstva, Etisalat Nigerija, Ephraim Abiona sa Magbo Alade Gimnazijom ispod 17 Nogometnog tima i Menadžer, Događaji i Sponzorstvo Segment, Etisalat Nigerija, Orah Egwu nakon što je ekipa osvojila četvrtfinalni susret protiv Sango Senior High School, kvalificirati se za polufinale u utakmici odigranom na nogometnom terenu Campus Square, Obalende, otok Lagos na aktualnom natjecanju nogometa U-17 u Etisalatu u Barceloni, u Lagosu u srijedu.

Komentirajući uspjeh četvrtfinalnih utakmica, menadžer, sponzorstva u Etisalatu u Nigeriji, Orah Egwu pohvalio je timove za njihovu iznimnu vještinu, rekavši kako to donosi svijetlu budućnost nogometa u Nigeriji. Prema njegovim riječima, to je ono što je Etisalat imao na umu kad se pojavi ideja o organizaciji natjecanja. On
čestitali polufinalistima na pobjedi, te također pozvali gubljenje timova da ne budu razočarani, ali smatraju da je to izazov za poboljšanje.

Analitičara, događaja i sponzorstva, Etisalat Nigerija, Ephraim Abiona sa Keke Senior High School Under 17 nogometnog tima i menadžer, događanja i sponzorstvo Segment, Etisalat Nigerija, Orah Egwu nakon što je momčad osvojila četvrtfinalni susret protiv Obele Zajednice srednjoškolske škole Surulere, kvalificirati se za polufinale u utakmici odigranom na nogometnom terenu Campus Square, Obalende, otok Lagos na aktualnom natjecanju nogometa U-17 u Etisalatu u Barceloni, u Lagosu u srijedu.

Članovi tima, navijači i treneri kvalifikacijskih timova nisu mogli sakriti svoju radost u konačnom zviždu. Samuel Ajala, glavni trener, Keke srednjoškolska škola, čiji je tim pobijedio Obele zajednicu srednju školu 5-1 doći
polufinale su rekli da strana može samo poboljšati. "Vrlo mi je drago što smo pobijedili u našem susretu. Stvarno smo igrali dobro, iako smo mogli pobijediti s više golova ", rekao je.

Također pročitajte: Lumia Cyan (Windows Phone 8.1) ažuriranje se sada razvaljuje

U drugim utakmicama, Akande Dahunsi Viša Visoka Visoka škola pobijedila je Ajumoni srednju školu 1-0; Magbo Alade viša škola gimnazije pobijedila je Sango srednju školu 3-2 na kazne, dok je Anthony Village Senior High
Škola je pobijedila Ogunmodede Senior College 4-1. Polufinale utakmice se pojavljuju 14. kolovoza na nogometnom igralištu Campus trga, Obalende, otok Lagos.

Preporučeno
Ostavite Komentar