Glavni » general » Četiri prednosti Android OS-a preko iOS-a

Četiri prednosti Android OS-a preko iOS-a

general : Četiri prednosti Android OS-a preko iOS-a


Moram reći unaprijed da svaki OS ima svoju jedinstvenu prodajnu točku (USP). Netko radi nešto bolje od druge. S moje točke gledišta, u nastavku su četiri značajke Android platforme preko iOS:

  • Budžet svjesni: od dolaska Android OS-a, mnogi ljudi imaju privilegiju nositi smartphone. Zamislite da smartphone proda do 10.000 naira. Do sada je samo Android pružio ovu priliku. Pročitajte moj raniji post, kako biste bili sigurni u uređaj sa sustavom Android na koji se odnose. S druge strane, najjeftiniji iOS uređaj košta i preko 10.000 naira. Osim toga, u novije vrijeme čuli smo toliko mnogo proizvođača koji najavljuju svoje Android uređaje s niskim proračunom (mnoge cijene koštaju oko 100 USD).
  • Početni zaslon: ova značajka čini Android izvrsno za mene. Svi Android uređaji dolaze s prilagodljivim početnim zaslonom. Ona pruža informacije izravno putem widgeta. To znači da ne morate pokrenuti aplikaciju prije nego što možete pristupiti nekim informacijama koje pruža. Uzmi na primjer, imam widget Facebook na svom uređaju, koji sam dodao na početni zaslon. S ovim, ne trebam pokrenuti aplikaciju da biste ažuriranja na Facebooku. Sve što trebam učiniti je kretanje natrag kući i uhvatiti sva moja ažuriranja. Ova značajka nedostaje na iOS-u.
  • Obavijesti: Još jedna sjajna prednost platforme za Android na iOS-u ima veze s prikazom obavijesti. Adroid vam daje obavijest traka na vrhu zaslona. Ova traka se može povući za više detalja. Obavijesti za iOS nisu sjajne kao što je to, jer nativno prikazuje obavijesti putem skočnih prozora. To je postavljeno na promjenu u iOS5 ipak, tako da neće biti prednost za dugo.
  • Odabir hardvera: Osim mnogih velikih prednosti OS-a, Android svojim fanbasima nudi širok izbor hardvera diljem širokog raspona proizvođača. To znači da postoji Android za sve vrste - samo zaslon osjetljiv na dodir, QWERTY slatkiš i QWERTY klizač. Što se tiče iOS-a, njegov je samo zaslon osjetljiv na dodir, a ne govoreći o Appleovom hardveru znači potpuno u iOS-u.
Također pročitajte: Četiri momčadi postavljena za polufinale u Barceloni U-17 Tour de l'Etisalat
Preporučeno
Ostavite Komentar