Glavni » general » Osnivač Mobility Blog Razgovori Tech Blogging u Nigeriji

Osnivač Mobility Blog Razgovori Tech Blogging u Nigeriji

general : Osnivač Mobility Blog Razgovori Tech Blogging u Nigeriji

Bilo je oduševljeno što je najstariji tehnološki bloger Nigerije i osnivač MobilityArena.com, g. Yomi Adegboye, u studiju kako bi razgovarali o malim počecima tehnološkog bloganja u Nigeriji.

Yomi, koji je arhitekt obuke, napustio je ploču za izradu karijere u ICT-u. Nakon što je uspješno privukao web hosting (osnovao je jedan od vodećih Nigerijinih web hosting operacija, Alireta.com, koji je kasnije bio prodan Web4Africi), dizajn web stranica i ostale usluge vezane uz mobilne uređaje, pomislio je da bi bilo lijepo dijeliti savjete, recenzije i kako s drugima koji se suočavaju s izazovima u tim područjima i traže rješenja i informacije.

Govoreći o emisiji, razgovarao je o putovanju iz arhitekture na ICT, pokretanje Mobility Arene, recenzije telefona, o rastu i stadijima razvoja ICT-a u Nigeriji, te priznanje u nigerijskoj tehnološkoj industriji. Osim što je upravljala Mobility Arenom, razgovarao je o svom drugom blogu, House of Mo, kao i o tome da je glavni direktor CP-Afrike, a priznao je da se ponekad osjeća kao da piše i druge priče, poput gossip-a, politike itd.

Bio je to zanimljiv chat koji smo imali. Povucite sjedalo i uživajte u emisiji.


Preporučeno
Ostavite Komentar