Glavni » general » Oblikovanje memorijskih kartica

Oblikovanje memorijskih kartica

general : Oblikovanje memorijskih kartica


Oblikovanje memorijskih kartica i raznih drugih oblika vanjskih uređaja za pohranu čini se da je postala norma među našim ne previše tech pamet populacije. Teško je vjerovati željama s kojima neki ljudi odabiru opciju formata u trenutku kada uočavaju glitch u memorijskim karticama telefona.

Molim te, molim te, sve dok vas uređaj (telefon ili računalo) ne obavijesti, "Memorijska kartica nije formatirana; format sada? ", pokušajte, pokušajte zadržati svoje svrbež prstima od opcije formata. Postoje brze popravke za većinu glitchova memorijskih kartica koje ne uzrokuju gubitak bilo koje datoteke.

Nedostaje datoteka?

Vrlo popularna poteškoća s memorijskom karticom je ona u kojoj su sve datoteke nestale i sve se mape pojavljuju kao prečac veze kada se ta kartica pregleda na računalu. Smiješno, kad je označeno, prostor za datoteke koje očito nedostaju i dalje je zauzet na kartici. U navedenom scenariju datoteke su jednostavno skrivene i mogu se ukloniti ovim jednostavnim koracima:

  1. s memorijskom karticom umetnutom u telefon, povežite telefon s računalom u načinu USB / masovno spremanje
  2. kada računalo čita karticu, zabilježite slovo pogona dodijeljeno kartici (F: naš je primjer)
  3. na izborniku za pokretanje sustava Windows, potražite "cmd", desnom tipkom kliknite cmd.exe i pokrenite je kao administrator
  4. Kad je cmd otvoren, upišite "attrib -r -s -h F: *. * / s / d" bez navodnika.

To je za skrivene datoteke.

Mnogi drugi glitches imaju svoje brzo popravke online kao dobro. Sve što trebate jest Googleov upit za pretraživanje koji sažeto opisuje naišlo na problem i imate veću vjerojatnost da ćete pronaći rješenje nego ne. Oblikovanje memorijske kartice gotovo nikad nije jedini način da ide.

Također pročitajte: Cool Story: Pošalji mi naplatiti karticu ako ste ozbiljni o meni
Preporučeno
Ostavite Komentar