Glavni » general » Slijedite Svjetsko prvenstvo na mobitelu

Slijedite Svjetsko prvenstvo na mobitelu

general : Slijedite Svjetsko prvenstvo na mobitelu

Ovdje je ovdje Svjetski kup FIFA-e, i to je prvi put da se ovaj prestižni događaj održava na afričkom kontinentu. Nigerija je zemlja koja voli nogomet i najveće tržište mobilnog tržišta na kontinentu.

Kao takav, mislio sam da će biti zabavno i informativno sastaviti popis dostupnih freewarea koji pomaže mobilnim korisnicima da slijede FIFA World Cup 2010 u Južnoj Africi.

Evo mojog brzog popisa:
BlackBerry - pronađite i slijedite SA
Ostanite na vrhu najnovijih rezultata, vijesti i rasporeda, kao i informiranog izbora o hotelu, restoranima, prijevozu i drugim uslugama tijekom Svjetskog kupa.

Preuzmite s usluge BlackBerry AppWorld

Maemo & Symbian S60 5th - Pelota Widget
Pelota je widget za Nokia N900 i Symbian 5th uređaje koji prikazuju status uživo FIFA Svjetskog kupa Južna Afrika 2010. S tim što možemo znati trenutačne rezultate golova koji se događaju. Svaki cilj koji se događa, zvučni signal i vibracije pokazuju vam o cilju.

- Preuzmite na svoj N900
- Preuzmite za Symbian S60 v5

iOS - ESPN FIFA Svjetski kup 2010 App za iPhone
Ovo je besplatna aplikacija koja će vam omogućiti odabir omiljenog tima s popisa primjera početnog zaslona. Tada ćete biti ažurni na svim najnovijim informacijama koje se odnose na taj tim, uključujući i live news ticker na dnu zaslona.

Preuzmite s iTunes

Windows Mobile - aplikacija Svjetskog kupa 2010 za Windows Mobile

Pristupite detaljnim informacijama o svih 64 utakmica koje se mogu pregledavati po skupini, datumu ili igri. Pozicije 32 momčadi u svakoj skupini. 8 pojedinosti grupa i tablica s igrama za igru.

Također pročitajte: Nokia Asha 501 unboxing & preview

Kompatibilan sa sustavima Windows Mobile Pocket PC 5, 6, 6.1 zaslonom osjetljivim na dodir i zahtijeva .NET Compact Framework 3.5

- Preuzmite s web mjesta razvojnog programera
- Preuzimanje mobilnih uređaja

Android - 2010 World Cup aplikacija na Androidu
Podsjetnik, kalendar u lokalnom vremenu, podsjetnik, rezultati u stvarnom vremenu, statistika momčadi, komentari i vijesti 2010 FIFA Svjetskog kupa Južna Afrika na mobilnim telefonima s aplikacijom Svjetskog kupa 2010 na Androidu.

Preuzmite s usluge Android Market. Naziv paketa: com.luke.worldcup2010

Nažalost, nisam uspio pronaći aplikacije za korisnike Java / J2ME i Symbian S60 v3. Ako znate bilo koji drugi, pošaljite ga u odjeljak komentara. Gore navedeni popis ni u kojem slučaju nije iscrpan. Ako znate o drugim aplikacijama koje korisnicima Androida, BlackBerrya, Maemoa, iOS-a, Symbian i Windows Mobile mogu pomoći da ostanu na vrhu vijesti i informacija iz svjetionika, poslije odlaska!

Preporučeno
Ostavite Komentar