Glavni » general » Slijedi me ili pričekaj ....

Slijedi me ili pričekaj ....

general : Slijedi me ili pričekaj ....

Vjerojatno znate o tom piskavom trendu na Twitteru. Netko vam tweets, "Follow back", kao da je bilo pravo prvoživot potražiti. Pa, ovo društveni medijski ludilo je otišlo iz Twittera i sada preuzima web stranice. Da; web stranica. U posljednjih nekoliko tjedana sam se upao u nekoliko web stranica (svih blogova) koje sada zahtijevaju slijeđenje društvenih medija. Evo kako to funkcionira:

Kada posjetite web-lokaciju, stranica koju želite učitati u pozadini, ali neugodno skočni prozor blokira pristup do nje dok prikazuje poruku u ovom obliku: " Pratite Yada-yadu ... .. Dijelite ili pričekajte sekundu ". Opcije dijeljenje na Facebooku, Google+ i Twitteru prikazuju se na skočnom prozoru. Evo snimke zaslona:

Nekoliko puta, to čekanje bilo je vječno, a napustila sam web stranicu u frustraciji. Imajte na umu da skočni prozor nema gumb "Zatvori". Nekoliko puta, nakon što je neko vrijeme bio nezgodno dugo čekao, mogao sam se riješiti pop-up-a. Tko god je došao s ovom idejom želi nam vratiti u dane frustrirajućih iskustava na webu.

Dakle, moram se uviti u nekoga jer želim čitati članak. Barem mi dopustite da prije čitam članak prije nego što mogu utvrditi hoćeš li krenuti u smjeru koji bih volio ići s tobom. Blesavi ljudi. Kao što kažemo ovdje u Pidginu, "slijediti ne biti silom!"

Preporučeno
Ostavite Komentar