Glavni » auto općenito » Ovdje konačno leteći automobili: pogledajte koliko koštaju

Ovdje konačno leteći automobili: pogledajte koliko koštaju

auto općenito : Ovdje konačno leteći automobili: pogledajte koliko koštaju

Ako živite u Lagosu, vrlo je vjerojatno da ste se našli u velikom prometu. Ono što vas ostavlja frustriranim satima - vidjet ćete sebe kako želiš leteći automobil. Sretno vam kažem da su letjeli auti konačno ovdje. PALC Liberty Flying Car prvi je komercijalno dostupan leteći automobil, i to vrijedi za 400.000 dolara.

Prvih 90 jedinica bit će označene kao Pioneer Editions. Oni će imati posebne vanjske i unutarnje detalje, plus značajke kao što su grijanje snage. Ovaj prvi set košta 599.000 dolara. Nakon toga će se standardni model uvesti. U priopćenju, Robert Dingemanse, predsjednik Uprave PAL-V, rekao je sljedeće:

"PAL-V je namjerno odlučio inženjerirati, dizajnirati i graditi leteći automobil s dokazanim tehnologijama i u potpunosti usklađen s postojećim propisima", izjavila je tvrtka danas u priopćenju za tisak. "Ovo dovodi do prvog datuma isporuke proizvoda koji je realan i neizbježan".

"Nakon godina napornog rada, premlaćivanjem tehničkih i kvalifikacijskih izazova, naš tim je uspio stvoriti inovativni leteći automobil koji zadovoljava postojeće sigurnosne standarde koje reguliraju regulatorna tijela širom svijeta"

Za vožnju ili letenje ovog vozila, vlasnik treba dozvolu za vožnju i letenje. PAL-V Liberty Flying automobil zauzima najveću brzinu od 100 km / h na cesti, dok se u zraku leti na 112 m / h. U zraku se može ubrzati od 0 do 62 km / h za manje od 9 sekundi.

Nizozemski proizvođač PAL-V sada prima narudžbe za ovaj letak, a isporuke će početi do kraja iduće godine. Očekuje se kako će potražnja za ovim automobilom započeti u Sjevernoj Americi. Što mislite o letjelom automobilu? Evo demo videozapisa ovog automobila u akciji:

Također pročitajte: Kako uživati ​​250% bonus na mreži Etisalat

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar