Glavni » general » Flashback: Jeste li ikad imali i-Mate?

Flashback: Jeste li ikad imali i-Mate?

general : Flashback: Jeste li ikad imali i-Mate?

Ovdje je nešto za nostalgičare stare ljude ovdje i malo klase mobilne povijesti za novu pasminu. Robna marka i-mate bila je poznata po vrhunskom mobilnom hardveru koji je pokrenuo Windows Mobile početkom 2000-ih. i-mate uređaji prešli su čitav niz faktora oblika, uključujući Pocket PC, PPC telefone i pametne telefone. i-mate uređaji proizvode HTC. Za one koji nisu znali, HTC je započeo proizvodnjom uređaja za druge. Tek oko 2006. HTC je počeo prodavati uređaje pod vlastitim imenom robne marke.

U rujnu 2006. HTC je prestao proizvoditi uređaje za i-mate, koji je tada morao pronaći druge proizvođače za proizvodnju za njih. Naravno, stvari nikad nisu ostale iste.

Jedan od najljepših i najsnažnijih i-mate uređaja bio je Jasjar, okretni zaslon, QWERTY-pakiranje mobilni na slici ispod:

U 2005, imao je 640 x 480 piksela, 3, 6 inčni zaslon. Pokrenuo je Windows Mobile 5.0 PocketPC i imao 512 MHz procesor. U današnjem svijetu dosadnih ploča, zamislite Android, MeeGo ili čak Nokia Belle na ovoj ljepoti.

Najpopularniji i-mate ikad?

Bez sumnje najslikovitiji i-mate uređaj ikad bio je i-mate Jam. Ova lijepa ljepotica bila je oduševljenje gledati i dotaknuti. I-mate Jam je imao osebujni izgled poput Applea. Pretpostavljam da bi, ako je Apple tada bio na mobitelu, jednostavno su mogli upaliti svjetla iz i-mate.

Jam i-mate Jam imao je 240 x 320 piksela, 2, 8 inčni zaslon - i mislili smo da je bila velika tada u 2004/2005. Popis značajki uključuje 64 MB RAM-a, kameru od 1, 3 megapiksela (da, to ste čuli) i pokrenuli ste Microsoft Windows Mobile 2003 SE PocketPC na 416 MHz procesoru.

Također pročitajte: iCloud usluga, iOS ažuriranje, na WWDC 2011

Nažalost, nikada nisam pregledao ni u vlasništvu bilo kojeg uređaja s i-mate. Tada nisu bili vrlo lako naći na tim dijelovima, i tamo gdje su bili dostupni, uvijek su bili vrlo skupi. Evo snimke raznih mobitela iz mobitela GSM Arene:

Jeste li bili u blizini da biste vidjeli dane kada je i-mate procvjetao? Jeste li koristili ili posjedovali bilo koji od svojih uređaja? Podijelite svoje priče.

Preporučeno
Ostavite Komentar