Glavni » general » Škripac: AppWorld ne radi na Blackberry 9300 3G

Škripac: AppWorld ne radi na Blackberry 9300 3G

general : Škripac: AppWorld ne radi na Blackberry 9300 3G

Član tima Mobility Nigerije nedavno je dobio Blackberry 99300 3G Curve. Kao i mi, nismo uspjeli pronaći ikonu Blackberry AppWorld na uređaju. Da bi stvari bile gore, kad god smo pokušali preuzeti i instalirati AppWorld na 9300, došlo je do pogreške " uređaj nije podržan ".

Na kraju smo jednostavno zaključili da neki BlackBerry uređaji ne podržavaju Blackberry AppWorld aplikaciju - 9300 3G Curve je slučaj u točki.

Međutim, sljedbenik na Twitteru, @ cafeduluv, poslao je sljedeći savjet:

@mobilityblog Napokon sam shvatio kako instalirati svijet aplikacije na 9300. Morate deinstalirati AppWorld 1.0 (koji se ne prikazuje na vašem početnom zaslonu) tako da odete na Option - Applications - odaberite "Addon" s padajućeg popisa. Vidjet ćete popis svih dodataka, uključujući AppWorld. Brisati / deinstalirati, a zatim ponovno pokrenuti.

Je li tip radio? Da; to je učinio. Za nekoliko smo minuta instalirali i pokrenuli AppWorld na našoj 9300 3G Curve. Naravno, odlučili smo dijeliti.

Uglavnom, izbrišite stariju instaliranu verziju i instalirajte noviju verziju na njegovo mjesto. Ako imate BlackBerry uređaj i niste u mogućnosti pronaći ili instalirati AppWorld, samo slijedite ovaj savjet.

Šešir savjet za: @cafedeluv

Preporučeno
Ostavite Komentar