Glavni » general » Prva sveučilišta, sada crkve, zabranjuje korištenje mobilnih uređaja

Prva sveučilišta, sada crkve, zabranjuje korištenje mobilnih uređaja

general : Prva sveučilišta, sada crkve, zabranjuje korištenje mobilnih uređaja

Ako imam svoju kronologiju ispravnu, to je trebalo citadelo višeg učenja koje je prvo zabranilo korištenje mobilnih telefona na svom kampusu. Kao da nije dovoljno loše da se sveučilišno okruženje učinkovito pretvorilo u proslavu srednju školu, čini se da je to okretanje mjesta bogoslužja kako bi mobilnim uređajima i srednjem prstu.

Novosti je da je jedna od najvećih kršćanskih vjeroispovijesti u zemlji zabranila uporabu "iPada". Uzet ću to da "iPads" ima općenitu referencu na tablete općenito. Članovi crkve navodno su koristili svoje uređaje "za surfanje internetom, između ostalog u crkvi". Ako je to istina, crkva bi također mogla zabraniti uporabu mobilnih telefona, jer im mogu osigurati da članovi koriste one za surfanje na internetu, tweet i ažuriranje Facebooka u crkvi.

Evo moje uzeti: ne možete se boriti protiv napretka. Ovo novo povezano doba je napredak, i kao i svaki napredak, dolazi s vlastitim jedinstvenim izazovima. Jedan od tih izazova je da učenici i članovi crkve pregledavaju, tweetiraju i prenose lijepu pastorovu fotografiju Instagramu tijekom službe. Umjesto zatvaranja vrata povezanim uređajima, odgojno-obrazovne i vjerske institucije trebaju pronaći način korištenja ove nove stvarnosti u svoju korist.

Pogledajte povijest: nijedna javna ustanova nije se borila za napredak i pobijedila. Niti jedan. Smrdi kavu, momci!

Preporučeno
Ostavite Komentar