Glavni » general » Otkriveni su prvi znakovi Android Marketa u Nigeriji?

Otkriveni su prvi znakovi Android Marketa u Nigeriji?

general : Otkriveni su prvi znakovi Android Marketa u Nigeriji?

Dana 15. siječnja ove godine, Yomi je napisao komad koji osobno mislim da zaslužuje nagradu. On je zapravo rekao proizvođačima, programerima i drugima koji ne podržavaju Nigeriju da odlaze na vatru. Bilo je to doista podebljano i hrabro potez, a moram reći da pozdravljam Yomi za borbu protiv takvih gluposti.

Bilo da mislite da je otvaranje Blackberry AppWorlda u Nigeriji izravno povezano s tim člankom ili nije, nije irelevantno. Ostaje činjenica da je otvorena nakon što je napisan članak i nigerijci su bolji za to.

Googleovo Android Market je još jedan sustav koji je djelomično zatvoren Nigeriji. Vidite, dok korisnici Android uređaja u Nigeriji mogu preuzeti besplatne aplikacije s tržišta, oni ne mogu kupiti plaćene aplikacije jer Nigerija nije na popisu podržanih zemalja.

Nedavno sam, međutim, posjetio web-verziju aplikacije Android Market i primijetio da ne samo da sam mogao vidjeti plaćene aplikacije, cijene tih aplikacija bile su navedene u Naira, tako da je slika Naira ispravno prikazana.

Naravno, još uvijek nisam mogao platiti za aplikacije (prikazao sam PayPal stranicu za plaćanje kada sam kliknuo da kupim, ali nemam PayPal račun). Možda bi bilo koji od naših obožavatelja Androida ovdje s PayPal računom mogao dati snimku?

Imajte na umu da morate imati Android telefon koji je trenutno povezan s vašim računom na tržištu ili ćete se morati prijaviti s drugim računom.

Možemo li ovo uzeti kao znak napretka?

Preporučeno
Ostavite Komentar