Glavni » general » Prvi pogled: Vantium m1 tableta

Prvi pogled: Vantium m1 tableta

general : Prvi pogled: Vantium m1 tableta

Pregledni uređaj Vantium m1 tableta jučer je stigao u moje ruke. Vantium je tablet s 3G Androidom s 7-inčnim kapacitivnim zaslonom. Nalazi se na procesoru od 1, 5 GHz, a opremljen je s 512 MB (RAM), 8 GB interne memorije i microSD utorom, među ostalim dobrim igrama. Važno je napomenuti da postoji i HDMI priključak.

Jedan od njegovih izvanrednih atributa je USB-in-the-go podrška, omogućujući vam da priključite USB bljesak, kao i koristiti USB dongle za GSM i CDMA mreže. Lijepo. Vrlo lijepo. Međutim, ovdje nema Bluetooth veze. Hoću li ovo propustiti? Morat ćete pričekati moju detaljnu recenziju.

Kapacitivni zaslon je lijep. Razlučivost je 800 × 480 piksela. Tu je 4000 mAh baterija. Zbog ugrađenog SIM utora, m1 podržava telefonske pozive i SMS, kao i GPRS, EDGE, 3G i 3.5G mobilni internet.

Ambalaža je vrlo lijepa i atraktivna. U okviru su sljedeće stavke:

  1. mini-USB kabel
  2. USB adapter
  3. Punjač punki usta
  4. 3, 5 mm slušalica
  5. Korisnički vodič - vrlo opsežan, kao što ću detaljno opisati u mojoj recenziji

Izgradnja kvalitete M1 je dobra i do sada je izgledala kao obećavajuće naprava. Na leđima je kamera od 2 megapiksela. Tu je i fotoaparat s prednjom svjetlošću od 0, 3 megapiksela.

Uključivanje m1 daje vam vrlo lijepu animiranu sekvencu pokretanja.

Vantium m1 pokreće stock Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Svi su tamo prisutni uobičajeni osumnjičenici, kao i mnoge unaprijed instalirane aplikacije.

Prvi dojmovi su do sada bili dobri. Kao i uvijek, objavit ću recenziju nakon što ga stavim na neko vrijeme.

Također pročitajte: Kako zaustaviti Etisalat podatke plan auto obnove
Preporučeno
Ostavite Komentar