Glavni » general » Prvo pogledati Nokia N8

Prvo pogledati Nokia N8

general : Prvo pogledati Nokia N8

Prošli ponedjeljak primio sam poziv od Nokia West Africa. Sažetak je bio da ću ja dobiti Nokia N8 od njih ovog četvrtka (danas). Zadržali su svoju riječ, a ja imam sada potpuno novu jedinicu N8. Moja je jedinica zelenkasta. Vjerujte mi kad kažem da slike ne čine ovu slušalicu ni pravde. Jedinica greenblue pozitivno daje izjavu!

Ranije ove godine uputio sam poziv proizvođačima telefona i prodavačima da se popnu na ploču i pružaju tvrtki Mobility Nigeria kreditne uređaje za pregled. Imali smo CricketPDA, a sada imamo Nokia. Neka bude na rekordu da je Nokia prvi proizvođač za napraviti ovu vrstu stvari u ovoj zemlji. Nadamo se da će i drugi proizvođači s fizičkom prisutnošću u Nigeriji također pojačati. Samsung? LG? Što kažete?

Dobiva još bolje
To se mora reći. Dečki iz Nokia kažu da mi je ova jedinica dana za čuvanje. Yup; ne ide natrag. Prije nego što krenete s ljubomorom, istina je njezina vremena. Razmislite o svim uređajima za koje sam potrošio tvrdu kupovinu gotovine u svrhu pregleda. Razmislite o svim mobilnim uređajima (uključujući Nokiju) koji su kupljeni zbog mojih recenzija. Razmislite o svim mobilnim uređajima (uključujući Nokiju) koje sam vam dao besplatno ili na subvencionirane troškove. Razmotrite sve to i složit ćete se da je to već davno prošlo. Božićni dar u studenom! Prolazite zahvaljivom puretinom!

Hvala, Nokia!

Također pročitajte: Aplikacije za Office Office za Android korisnike

PS : I treba reći da možete računati na mene da budem objektivan kao što sam ja poznat u svim mojim recenzijama, bez obzira na ovaj dar.

Prvi dojam
Postavljanje N8 bio je san koji je bio ispunjen. Dobivanje mojih kontakata, poruka i kalendarskih zapisa na njemu bilo je jednostavno kao postavljanje Exchange računa s mojom e-poštom za Google Apps i za nekoliko trenutaka bio sam na suho. Impresioniran sam ili što?

Naravno, dobivanje mojih datoteka, dokumenata i medija na njemu bilo je jednostavno kao što je iskakanje na mojoj 8 GB microSD kartici. Nije moglo biti jednostavnije od toga. Sramo na uređajima bez vanjskog utora za kartice.

Sljedeća je bila društvena mreža - i to je također bilo mrtvo. Pomoću widgeta za društveno umrežavanje u roku od nekoliko minuta bio sam povezan s Facebookom i Twitterom. Sad se vratim na mreži u pokretu.

Priključio sam N8 na moj netbook i odabrani mod USB pogona na uređaju. Odmah bih mogao kopirati druge datoteke. Osim toga, zatraženo je da instalirate Nokia Ovi Suite. Instalacijska datoteka bila je na uređaju. Nema CD-a; nema preuzimanja. Oprostite, ali ovo je ono što ja zovem jednostavno postavljanje.

Novi korisničko sučelje Symbian je cool. Dok su ikone iste stare ikone S60 5. izdanja, postoji bombona oka. Razlikuje se od primjene na iOS ili Androidu ili WebOS-u, no postoji. Nemam problema s drugim. Osim toga, dolazi do haptskih povratnih informacija kada dodirnete zaslon, što će iskustvo dodira učiniti ugodnijim.

Moj uređaj je došao s najnovijim firmware-om, V11.012, pa sam bio dobar od samog početka.

Također pročitajte: Da biste riješili problem s potrošnjom podataka, uvijek uključite

Prodajni paket sadrži:

  • punjač
  • slušalice
  • priručnik
  • kratki vodič za početak
  • USB podatkovni kabel (također za punjenje)
  • USB-u-u-ide adapteru
  • muški miniHDMI na ženski standardni HDMI adapter

To je vrlo kompletan paket.

N8 se osjeća čvrsto (i hladno) u ruci. Aluminijska gradnja čini to čvrstim uređajem. Ali to ne prestaje s gradnjom. Korisničko je sučelje lijepo previše, barem mogu reći onaj dijelova s ​​kojima sam do sada bio u interakciji.

Do sada je Nokia izgledala kao da je dobro s N8. Još nisam dotaknuo još 12 svjetski priznatih kamera. Nokia je uspjela u tome da je lako odabrati N8 i krenuti dalje. To vrijedi mnogo. Očekujte detaljne dijelove pregleda tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

Reakcije dobrodošli, molim vas!

Preporučeno
Ostavite Komentar