Glavni » general » Prva interaktivna aplikacija Lockscreen za Windows Phone: Tetra Lockscreen

Prva interaktivna aplikacija Lockscreen za Windows Phone: Tetra Lockscreen

general : Prva interaktivna aplikacija Lockscreen za Windows Phone: Tetra Lockscreen

Microsoft Garage možda je izbacila pregršt aplikacija za Android, ali to ne znači da ne rade ništa za Windows Phone OS. Tetra Lockscreen je aplikacija koja vam omogućuje interakciju s vašim pametnim sustavom Windows s zaključanog zaslona. To je prvi interaktivni zaključavanje zaslona platforme.

Aplikacija je trenutačno dostupna samo za telefone postavljene na područje SAD-a, pa je za preuzimanje, morala sam zaroniti u svoj telefon Postavke da biste promijenili moju regiju u SAD. Nakon instalacije, vratio sam ga. Nakon instalacije, pokrenuo sam aplikaciju kako bih ga postavio i brzo zamijenio ugrađeni zaključani ekran na mom Lumia 930. Međutim, Tetra Lockscreen još uvijek je ograničen opcijama, a korisniku je slobodu odabrati sljedeće widgete samo za sada:

  1. Kalendar
  2. Trenutna lokacija
  3. Praćenje aktivnosti
  4. Štoperica

Pozadinska fotografija također se može postaviti za interaktivni zaključavanje zaslona.

Kalendarski widget je najkorisniji za mene. Biti u stanju komunicirati s mojim sastancima s lockscreena moje Lumia stvarno je zgodan i koristan. Omogućuje korisniku odabir svih aktivnih kalendara na telefonu, uključujući Google i Outlook kalendare.

U upotrebi, ona prikazuje sastanke prema razdoblju od dana - ujutro, poslijepodne i večeri. Pomicanje vodoravno vodite kroz svako razdoblje. Dostupni sastanci su navedeni i mogu se otvoriti slavinom. Kalendari također mogu prikazati lokacije svojih obveza na karti.

Nijedna trenutačna upotreba nije pronađena za ostale widgete. Kada dodirnete trenutni widget lokacije, učitava se karta koja smješta vašu stvarnu lokaciju i zumira u njega. Da; zahtijeva da su usluge lokacije aktivne. Još uvijek nisam siguran kako to staviti na praktičnu upotrebu. Tragitelj aktivnosti zahtijeva podatke o gibanju i mjeri udaljenost koju ste obuhvatili. Widget štoperice je samo po sebi obrazložen. Pokreće štopericu.

Također pročitajte: Život baterije Samsung Galaxy Note II potiče me!

Volio bih vidjeti aplikaciju da mi dajem prostor za dodavanje widgeta za bilo koju aplikaciju na zaključani zaslon. Ta sloboda učinit će to mnogo raznovrsnijim i privlačnijim sredstvom. Ipak, to je lijepa aplikacija, dobro radi i lijepo je pogledati i koristiti.

Preuzmite Tetra Lockscreen.

Preporučeno
Ostavite Komentar