Glavni » general » Prva pojavljivanja - Traffix (Beta): Lagosianima za prometnu aplikaciju s Crowdom

Prva pojavljivanja - Traffix (Beta): Lagosianima za prometnu aplikaciju s Crowdom

general : Prva pojavljivanja - Traffix (Beta): Lagosianima za prometnu aplikaciju s Crowdom

Traffix (Beta) je aplikacija za promet od publike koja vam pomaže da pratite Lagosov promet. Još nema nativnih mobilnih aplikacija - Traffix je web-based, ali vrlo dobro prilagođen za mobilne uređaje.

Do sada mislim da je Traffix posve intuitivan. Posuđuju neke ideje s Twittera pa bi prosječni korisnik Twittera trebao biti relativno jednostavan za korištenje. Možete pratiti popularne prometne putove baš kao što slijedite ljude na Twitteru. Zadana odredišna stranica prikladno se zove, točno si pogodila, vremensku traku. Ona prikazuje sva izvješća o stanju u prometu i zahtjeve kronološki u stvarnom vremenu.

Vremenska crta

Odgovaranje na zahtjev za prometom je jednostavno kao klikanje na "Odgovori", što vas dovodi do druge stranice na kojoj ste predstavljeni okvir za komentare i klizač za pokazivanje brzine prometa, od "vrlo sporo" do "vrlo brzo". Klizač se obično ponaša više kao "selektor" nego "klizač" ipak.

Je li to klizač ili selektor?

S druge strane, traženje izvješća o prometu nije tako intuitivno. Prvo morate pronaći put od interesa - tako da krenete put do "Moje područje" ili pomoću funkcije pretraživanja - prije nego što pošaljete zahtjev. Što se mene tiče, to je "duga stvar".

"Moje područje"

Primjeri koji su primarna svrha za svakoga tko upotrebljava ovu aplikaciju bio bi da im prvo odgovori njihov odgovor, a ne obrnuto. Zato bi bilo lijepo ako bi netko mogao poslati zahtjeve za prometom iz vremenske trake. Možda je li u vremenskoj traci ugrađeno polje za pretraživanje?

Čini se da je omogućeno pronalaženje lokacije, ali mi se čini da je to bila naknadna zamisao. Mogao sam poslati izvješće o stanju u prometu za treći kopneni most iako sam kilometrima daleko od njega. Pa ipak, pokušao sam ga usred noći, kada sam siguran da nema prometa na Trećem kopnenom mostu. Neki šaljivci ne smiju biti tako oprezni.

Također pročitajte sljedeće: Evo što učiniti kad doživite Bluetooth audio smetnje

Traffix je još uvijek u fazi beta testiranja, tako da postoji dosta prostora za poboljšanje. U svemu, mislim da postoji puno potencijala ovdje i ako dečki na Traffixu igraju svoje karte pravilno, jednostavno bi mogli "udariti". Za sada, ono što im je potrebno je puno svijesti. Sve drugo treba slijediti prirodno odande.

Isprobajte Traffix na adresi traffix.ng

Preporučeno
Ostavite Komentar