Glavni » general » Prvi dojmovi: Osmijeh 4G LTE širokopojasni internet u Lagosu

Prvi dojmovi: Osmijeh 4G LTE širokopojasni internet u Lagosu

general : Prvi dojmovi: Osmijeh 4G LTE širokopojasni internet u Lagosu

Dok ste svi u petak navečer bili na čašama šampanjca, plesu, šetnjama ili valjanju u vreći s Valom, bio sam na poslu za dobivanje Smile 4G MiFi uređaja za pregled. Moj Val kolač je kod kuće čekao mene, a moja Val sama ... ti; također je čekala. U svakom slučaju, dobio sam paket, dobio otisak prsta, potpisao obrasce i krenuo kući oko 9.39.

Smile 4G MiFi je slatka i robusna jedinica koja se izdvaja od drugih na tržištu, ali siguran sam da ovo ne čitate kako biste saznali kako izgleda lijepo. Iako usluga Smile 4G još nije postala komercijalna u Lagosu (započeli su u Ibadanu), mreža je već na snazi ​​i aktivna.

Do jučer navečer, moj je red bio aktivan. Bilo bi aktivno ranije, ali za neko kašnjenje od mog kraja (to je bio super naporan dan za mene). U svakom slučaju, napunio sam tu stvar i uključio ga nakon aktivacije, a voila, pune trake s ikonom 4G prikazane. U to sam vrijeme bio na mjestu mobilnosti Rave, gdje su sudionici bili zabavni. Odvezao sam se oko nekih dijelova Lagosa, držeći pogled na zaslonu, a od Ikeje do Surulere do Ojoda, najvećim dijelom je zabilježio punu baru.

Na mojoj lokaciji prema Alagboleu, signal je izblijedio i odmarao se između nula i jedne šipke. Da; koji se osjećao depresivno: gledajući nebo svugdje drugdje i došao kući da otkrijete da ste bili na rubovima. Ali, hej; Ja sam pametan. Ono što sam učinio bio je staviti na ormarić, što mi daje stalan bar i ponekad pucaju do dva. Rezultati? Mnogo brži internetski servis od mojih Glo ili Etisalat 3.5G priključaka na punim šipkama.

Također pročitajte: Evo nekoliko sigurnosnih savjeta kada trebate pokrenuti drugi automobil

Evo snimka zaslona Speedtest rezultata koji sam provela na mojoj Lumia 1520 u 10.49 sinoć:

7 Mbps je novi zapis za preuzimanje za mene. Ali brzo je pobijedio. Evo još jednog testa u 6 ujutro na PC-u:

Prvi put u životu sam pratio brzinu preuzimanja od 12, 58 Mbps! * preplavljeni i plakati * Ako čitate ovo iz Južne Afrike, Europe ili Sjeverne Amerike ili Japana, ispričajte moje suze. Znam da imaš puno bolje brzine. Ovo je proboj za mene.

U redu, šalite na stranu ... .i; Nisam plakala. Hvala vam. Dakle, vicevi, 12, 58 Mbps je dobar, ali još uvijek daleko od teorijske maksimalne brzine preuzimanja od 37, 5 Mbps koje obećava LTE. Možda je u ovom slučaju, na rubu Smileove 4G mreže i zaključan na samo jednu traku signala, dovoljno dobar da dade prednost sumnji. Sigurno ću ponovo pokrenuti ispitivanje brzine na mjestima s puno boljem prijemom, kao i na vrhunskim vremenima.

Ovo je samo prvi post otiska. MiFi jedinica izgleda čvrsta i zasigurno izgleda kao gangster. Prerano je komentirati životni vijek baterije, a to će biti zanimljivo s obzirom da sam ovdje zaključana u jednom baru. Prvi dojmovi su dobri. Web stranice su letjele. Preuzimanja i ažuriranja zip. Mogla bih se naviknuti na ovo.

Uklonite svoja pitanja!

Preporučeno
Ostavite Komentar