Glavni » general » Prva generacija Nokia Lumias stiže nakon stranke

Prva generacija Nokia Lumias stiže nakon stranke

general : Prva generacija Nokia Lumias stiže nakon stranke

Nokia je najavio dostupnost prve generacije Lumiasa u Nigeriji. Moja neposredna reakcija bila je: "Jeste li se šalili?" To je još uvijek moja reakcija. Siguran sam da ću se sutra probuditi, to će i dalje biti moja reakcija.

Tako su ovi telefoni ovdje oko godinu dana nakon pokretanja. Dugo nakon što čak i entuzijasti za Windows Phone su umorni od čekanja. U vrijeme kad im nema smisla predstaviti ih.

Da; nema smisla predstaviti prvu generaciju Lumiasa na bilo koje tržište u ovom trenutku.

Ako se radi o konkurentnosti, oni nisu konkurentni. Većina natjecanja korisnicima nudi više prasak za mužjak od prve generacije Lumias učiniti. Tu je i činjenica da je puno bolja druga generacija samo iza ugla. Ako sam morao preporučiti Windows Phone, rekao bih da se držim za Lumia 920 ili 820.

Ako je cijena, rekla bih svima: "Postoje jeftinije pametne telefone od konkurencije koji vam nude više. Mnogo više. Uzmi pokupiti od njih. "

Zašto točno preporučujem Lumia 900, 800, 710 ili 610 u ovom trenutku? Iskreno ne mogu naći dobar razlog. Nije hype, ne vrijednost, a ne trošak. Nokia drži neprilike stvari. Možda je jedini razlog zbog kojeg prve generacije Lumias dolaze do tih dijelova sada da Nokia ima neprodane zalihe iz njihove sjevernoameričke kampanje i znaju da iz istih razloga što sam gore izjavio, ove relikvije više neće prodavati. "Bacite ih krvavim nigerijskim gadovima. Kupit će sve. "

Također pročitajte: Sve što trebate znati o programu Android L

Oprosti; nećemo. Windows Phone 7 party je gotov.

Ali onda, ako apsolutno morate kupiti Lumia. Ako se vaš život raspada, osim ako sada ne dobijete jedan. Budite Nokijevi gosti i idite prepucati na jednu od tih relikvija.

Preporučeno
Ostavite Komentar